Sport

Drama lui Costel Ologu, celebrul șofer al lui Dinamo. „A slăbit 20 de kilograme și plânge în casă!” Declarații exclusive ale lui „Tyson”

Şoferul echipei Dinamo, Tyson, trece printr-o perioadă foarte dificilă după ce a suferit a treia intervenţie chirurgicală. El a slăbit mai mult de 20 de kilograme şi a vorbit pentru FANATIK despre starea de sănătate.
18.05.2022 | 11:37
Drama lui Costel Ologu celebrul sofer al lui Dinamo A slabit 20 de kilograme si plange in casa Declaratii exclusive ale lui Tyson
Tyson, alături de autocarul său. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Ologu este o legendă vie la Dinamo. Este şoferul “câinilor” de 30 de ani, însă a avut o perioadă foarte dificilă, în care a suferit trei intervenţii chirurgicale la şold şi picior. A fost cu moralul la pământ din cauza problemelor care nu se terminau, însă cel poreclit “Tyson” şi-a regăsit optimismul.

Drama lui Costel Ologu, celebrul șofer al lui Dinamo! A suferit trei intervenţii chirurgicale

Prima intervenţie chirurgicală a fost plătită de omul de afaceri Nicolae Badea, însă nu totul a decurs conform planului. A fost operat la şold, însă lucrurile s-au agravat după ce Tyson a luat un virus în spital, în perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Intervenţia chirurgicală nu a fost nici ea un succes şi a fost la un pas să îi fie amputat piciorul. Apoi a urmat o nouă operaţie, la Spitalul Floreasca, unde costurile au fost suportate de Cristi Borcea. Însă, din păcate, şoferul lui Dinamo nu s-a simţit bine nici după acea intervenţie.

“A slăbit 20 de kilograme şi plânge în casă!”

A fost momentul în care Costel Ologu era cu nervii la pământ. Un om care a fost activ, cu o viaţă pe drumuri, la volan, brusc era ţintuit în casă, fără să mai poată să facă nimic. Apropiaţii ne-au spus că a fost un moment foarte greu pentru el, cu un consum fizic şi emoţional uriaş:

ADVERTISEMENT

“A slăbit 20 de kilograme şi plânge în casă!”, ne-au povestit apropiaţii. A fost nevoie şi de o a treia intervenţie chirurgicală pentru Tyson, iar fotograful echipei, Octavian Cocoloş, a lansat un apel tuturor care pot dona sânge pentru Costel Ologu.

E optimist cu privire la recuperare: “Trebuie să îmi pună proteza finală. Aşteptăm  acum. Ce a fost mai greu a trecut, cu ajutorul lui Dumnezeu”

S-au mobilizat actuali şi foşti jucători dinamovişti, glorii ale clubului, care au ajutat cu ce au putut. FANATIK l-a contactat pe Tyson, care este în refacere acasă, dar discursul său a fost unul optimist:

ADVERTISEMENT

“Nu mai vreau să vorbesc despre ce a fost, au fost momente grele. Şi acum, sunt în recuperare, stau cu piciorul ţintuit. Trebuie să aşteptăm să treacă timpul, o lună sau două, cât o fii. 

Trebuie să îmi pună proteza finală. Aşteptăm  acum. Ce a fost mai greu a trecut, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului. O să vedem ce va fi de aici încolo. Aştept verdictul dânşilor”.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc foarte mult să revin la volan pentru că era cea mai mare plăcere. A fost plăcerea vieţii mele”

Visul lui Costel Ologu este să revină la volanul autocarului de la Dinamo şi speră să primească veşti bune de la medici pentru a se putea întoarce la treabă, să facă ceea ce îi plăcea cel mai mult:

Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. M-au cunoscut, m-au ţinut minte, le mulţumesc din suflet şi din toată inima mea. Asta este treaba, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mai pot să dau timpul înapoi acum. 

Îmi doresc foarte mult să revin la volan pentru că era cea mai mare plăcere. A fost plăcerea vieţii mele. Acum am o întrerupere, nu ştiu ce să zic mai mult de atât. Aştept să vedem ce vor spune şi medicii la sfârşitul perioadei de convalescenţă. Să sperăm că rezultatul va fi bun, tot ce trebuie. 

Vreau să îţi mulţumesc din suflet şi aş vrea să transmiţi tuturor că le mulţumesc că m-au sprijinit, chiar dacă m-au cunoscut sau au ştiut ceva despre mine. Oamenii nu te uită”, a spus Tyson pentru FANATIK.

Costel Ologu a condus autocarul lui Dinamo timp de 30 de ani!

Costel Ologu a ajuns la Dinamo în 1991, când era şofer la Ministerul de Interne. A condus patru autocare pentru Dinamo pe parcursul celor 30 de ani de activitate, însă nu se dă bătut şi vrea să revină la volanul autocarului echipei.

  • 30 de ani a condus Costel Ologu autocarul lui Dinamo
  • 3 operaţii a suferit Tyson în ultima vreme
ADVERTISEMENT