Sport

Dumitru Dragomir ar opri doar doi jucători din lotul lui Dinamo, cu care ar reconstrui totul. „Le dau soluția”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX Profețiile lui Mitică numele singurilor doi jucători cu care ar reconstrui din temelii lotul lui Dinamo.
12.02.2024 | 08:30
Dumitru Dragomir ar opri doar doi jucatori din lotul lui Dinamo cu care ar reconstrui totul Le dau solutia
Dumitru Dragomir ar păstra doar doi jucători la Dinamo din actualul lot. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo nu a obținut niciun punct în prinele 3 etape din 2024 și se apropie cu pași repezi spre a doua retrogradare din istoria clubului. „Câinii” își puseseră mari speranțe după venirea lui Zeljko Kopic, un antrenor cu nume în fotbalul croat, însă se pare că nici acesta nu deține bagheta magică, iar rezultatele obținute cu Dinamo i-au pătat destul de tare CV-ul.

Dumitru Dragomir ar reconstrui Dinamo cu doar doi jucători din actualul lot

Fără îndoială, rezultatele catastrofale obținute de Dinamo în acest sezon sunt cauzate în mare măsură și de valoarea îndoielnică a lotului de jucători. În vară s-a greșit grav în campania de transferuri, s-a încercat o remediere a situației în iarnă, însă nici de data asta șefii „alb-roșiilor” nu prea au nimerit-o. Dovada cea mai clară? Fundașul Darko Velkovski, adus la cererea expresă a lui Kopic, a greșit grav în ambele meciuri în care a fost folosit, cu Rapid și FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Ce se întâmplă cu Dinamo?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce se difuzează LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

„O să mă înjure unii acum. Domne′, fii atent aici, când nu ai bani, miroși a prost. Indiferent cât ești de deștept, dacă nu ai bani… Așa e și cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu au luat un jucător de mare valoare, măcar unul, să stăpânească jocul. Păi ei joacă bine așa la pase… Pas, pas, pas, dar nu e unul care să o bage în poartă. Ai mai pomenit așa ceva? Înțelegi? Iar pe la fund, pe acolo, ca unii dintre ei joc și eu…”, a răspuns Dumitru Dragomir.

„Dar nu-ți place Abdallah ăla? Nu e rău… Eu l-am văzut mai slab când a venit”, l-a provocat Horia Ivanovici, iar răspunsul lui Dumitru Dragomir a venit rapid, dar și surprinzător.

ADVERTISEMENT

„Ba da, ăla e jucător bun. Dar atât. Nu au altul. Dacă aș fi la Dinamo, aș opri doar doi jucători. Fundașul stâng (n.r. – Costin Amzăr) și pe Abdallah. De aici aș face echipă. Nici fundașul stâng nu e rău, piticania aia, vai ce bine joacă”, și-a dezvăluit Dumitru Dragomir „planul” prin care ar resuscita Dinamo.

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio șansă lui Dinamo de a evita retrogradarea

Ținând cont de situația actuală din clasament, dar și de valoarea lotului pe care-l antrenează Zeljko Kopic, Dumitru Dragomir are un verdict clar în privința retrogradării: Dinamo nu are cum să evite Liga 2!

ADVERTISEMENT

„Nu au nicio șansă să scape de retrogradare. Dacă nu aduc jucători… Și îmi pare rău de conducători. Că avocatul ăsta se pricepe la fotbal”, e previziunea lui Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune ce poate fi urmărită în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la 10:30.

„Unii zic că nu se pricepe… Păi dacă retrogradează? Mie îmi place de el, e un tip smart, echilibrat, dar nu-l ajută rezultatele…”, i-a ridicat Horia Ivanovici mingea la fileu lui Dumitru Dragomir în ceea ce-l privește pe Andrei Nicolescu, președintele actual al lui Dinamo. „Domne′, uite că el a fost în spatele promovării Rapidului”, a parat fostul șef al LPF.

Moderatorul nu s-a lăsat bătut și a venit cu o soluție viabilă de a readuce Dinamo acolo unde îi e locul. „Nea Mitică, te întreb ceva… De ce nu o iau ca Rapidul? Du-te bă la Liga 4, de la zero, cu costuri jos. Rapidul în șase ani se bate la titlu. Asta e rețeta, sănătos, în Liga 3, salarii mici, construiești în ani…”.

Dumitru Dragomir a încercat să vină cu o replică, însă a dat naștere unei alte controverse: este reală intenția lui Ion Țiriac de a investi la Dinamo sau totul este doar o acțiune de marketing?

„Uite aici ce-ți spun… Dacă nu se găsește unul ca Țiriac, ca Becali…”, a fost afirmația lui Dragomir care a încins puțin spiritele. „Lasă-mă cu Țiriac, numai vrăjeală… Își face numai reclamă. Bla, bla, bla… Numai vrăjeală… Un leu nu o să bage în Dinamo niciodată”, i-a replicat Horia Ivanovici, iar Dragomir a încheiat discuția dându-i dreptate: „De asta are averea aia. Nu bagă niciun leu”.

Cine sunt jucatorii pe care Mitica Dragomir I-AR PASTRA din lotul lui Dinamo

ADVERTISEMENT