Sport

Dumitru Dragomir face praf o vedetă de la FCSB după eșecul cu Farul: „Își pierde controlul! Trebuia schimbat la pauză!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir susţine că Ştefan Târnovanu ar fi trebuit scos la pauza meciului Farul - FCSB, după gafa de la golul care i-a băgat pe adversari în joc.
22.05.2023 | 15:05
Dumitru Dragomir face praf o vedeta de la FCSB dupa esecul cu Farul Isi pierde controlul Trebuia schimbat la pauza Video Exclusiv
Dumitru Dragomir face praf o vedetă de la FCSB după eșecul cu Farul „Își pierde controlul! Trebuia schimbat la pauză!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a revenit de la 0-2 la 3-2 şi a câştigat FCSB, încheind ecuaţia campionatului, cu o etapă înainte de final. “Marinarii” au profitat de ieşirea greşită a lui Târnovanu din finalul primei reprize şi au micşorat diferenţa, iar apoi au dominat autoritar în a doua parte.

Dumitru Dragomir face praf o vedetă de la FCSB după eșecul cu Farul: “N-are moral de competiţie înaltă. Este talentat, îşi pierde controlul”

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir l-a criticat pe Ştefan Târnovanu şi este de părere că Gigi Becali ar fi trebuit să îl schimbe pe portar imediat după gafa de la primul gol:

ADVERTISEMENT

“Greşeala mare, schimbările. Nu doar cele de la pauză. În primul rând, după primul gol trebuia schimbat portarul. Îl băgam pe Vlad. Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial. Trebuia să lucreze la psihicul lui Târnovanu.

N-are moral de competiţie înaltă. Este talentat, îşi pierde controlul, echipa şi-a pierdut totalmente busola. I-am spus nepotului meu care joacă fotbal, cum se distruge sistemul unei echipe:

ADVERTISEMENT

“Pe Ovidiu Popescu nu îl scoţi de acolo. Era singurul de la mijlocul terenului care era agresiv”

«În decurs de 3-4 minute, FCSB va primi gol. Este brambureală, ăla coboară obosit şi o să îl facă piticul ăsta de nu se vede». Dawa nu este jucător rău dacă îl struneşte cineva.

Părerea mea este că nu are nici el psihic de competiţie mare. Cu toate schimbările aş fi fost de acord, dar cu două nou. Amândoi Popeştii (Tavi Popescu şi Ovidiu Popescu) nu trebuiau scoşi de pe teren. 

ADVERTISEMENT

Mai ales Ovidiu Popescu. Nu îl scoţi de acolo. Era singurul de la mijlocul terenului care era agresiv. Scotea mingi de la adversar. Ceea ce s-a întâmplat cu Florinel, sunt apucături de vedetă şi sunt mulţi de ăştia.

“Nu vreau să fiu răutăcios, dar Hagi are carnet de antrenor”

Constănţenii l-au înjurat, i-au luat toate neamurile, din ţigan nu l-au scos. Când a ieşit, a clacat. Nici Tamm nu trebuia scos. Dacă era arbitru deştept, nu dădea cartonaş roşu.

ADVERTISEMENT

Succesul Constanţei se datorează lui Hagi şi noii organizări. Nu vreau să fiu răutăcios, dar Hagi are carnet de antrenor”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici la contul de Twitch FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT