Fotbal intern

Dumitru Dragomir îl trage de urechi pe Corneliu Papură: ”După schimbarea lui Baiaram s-a ales praful”

18.12.2020 | 23:15
Dumitru Dragomir il trage de urechi pe Corneliu Papura Dupa schimbarea lui Baiaram sa ales praful
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, îl trage de urechi pe antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, pentru schimbările făcute în derby-ul cu FCSB.

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 2-0 în Bănie și au revenit pe primul loc în Liga 1, poziție pe care au cedat-o după eșecul din runda trecută cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a marcat ambele goluri și a devenit o adevărată piază rea pentru olteni, cărora le-a marcat de șase ori în ultimele zece meciuri directe.

Corneliu Papură, criticat de Dumitru Dragomir

”Un meci bun. Steaua a avut două viteze peste. Cicâldău nu a jucat rău, dar restul rău de tot. După schimbarea lui Baiaram s-a ales praful de tot angrenajul echipei. La Craiova, în afară de portar, n-ai pe cine să remarci. Să știți că moralul de competiție înaltă e la fotbaliștii de mare valoare”, i-a reproșat Dumitru Dragomir lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

”Craiova are 3-4 fotbaliști, restul sunt sportivi. Mă și mir că a fost pe primul loc până acum. Lui Papură i-aș reproșa schimbările. Până la 1 ianuarie îl schimbă sigur! Nu i-aș recomanda lui Rădoi să se ducă, deși sunt niște condiții de nivel mondial”, a declarat fostul șef de la LPF pentru gsp.ro.

”Ce a făcut Moruțan ăsta cu ei, aș fi aruncat prosopul. Bancu i-a avut pe partea lui pe Man și Moruțan. Oricine ar fi fost acolo, era făcut praf. La primul gol n-a mai putut, i s-a tăiat respirația.

ADVERTISEMENT

Mai ales dacă nu știi să te protejezi și să te recuperezi în timpul meciului. Diferență de valoare clară. Și puștii aceia de la Steaua le erau superiori tuturor de la Craiova.

Să nu facă nimic domnul Rotaru, nu poate să ia titlul anul ăsta! Titlul îl va lua CFR sau Steaua. E mai matură CFR, dar mai sunt meciuri de jucat. Craiovei îi trebuie cel puțin 4 jucători de valoare. Cred totuși că CFR e favorită”, a încheiat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Notele FANATIK după unul dintre cele mai disproporționate derby-uri U Craiova – FCSB din ultimii ani, deși scorul a fost doar 0-2. Însă dominarea roș-albaștrilor a fost una totală, iar Universitatea Craiova trebuie să facă schimbări majore dacă are pretenții de titlu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,72 este cota pentru “gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT