Sport

Dumitru Dragomir, investitor la Dinamo?! “Doi oameni mi-au propus! Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că două persoane i-au propus să investească la Dinamo. Ce l-a făcut pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste să dea înapoi.
15.07.2022 | 12:20
Dumitru Dragomir investitor la Dinamo Doi oameni miau propus Leam spus ca eu ma bag dar nu sa ma fac de ras
Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să iasă din situaţia dificilă în care se află prin găsirea unor noi investitori care să preia echipa şi să rezolve problema datoriilor. Însă, deocamdată discuţiile trenează şi datoriile se tot acumulează.

Dumitru Dragomir, investitor la Dinamo?! “Doi oameni mi-au propus!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că două persoane i-au propus să investească la Dinamo. Fostul preşedinte al Ligii ar fi refuzat propunerea, nefiind convins de proiectul care i-a fost prezentat:

ADVERTISEMENT

„Ieri au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta».

ADVERTISEMENT

“Dacă punem fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu”

Cu 5 milioane promovezi. Cumperi jucători de 2,5 milioane. Îi aduc eu, nu ar exista să nu-mi dea Hagi unul, Becali unul, Rotaru unul.

«Iar apoi, în fiecare an, îmi asigurați un buget de cel puțin 7 milioane, și pun și eu bani. Dacă punem fiecare câte 500.000 de euro, pun și eu în fiecare an! Și nu vreau să comand eu. Să se supună la vot tot, să avem unanimitate de voturi».

ADVERTISEMENT

“Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs”

Cei doi sunt români, care au în spate și doi străini. Unul punea la bătaie 1,2 milioane de euro. Am discutat două ore chestia asta la mine în birou, la hotel.

Le-am spus că eu mă bag, dar nu să mă fac de râs. În primul rând trebuie să dai banii înapoi galeriei, altfel nu poți trăi cu ea”, a afirmat Dragomir la Gsp.

ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de Liga 2 bazându-se tot pe sprijinul financiar al suporterilor din DDB. “Câinii” au multe probleme de rezolvat în cele trei săptămâni rămase până la startul ligii secunde.

 

ADVERTISEMENT