Sport

Dumitru Dragomir, surprins de transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid: „Mare pierdere pentru Gigi Becali!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre transferul surpriză a lui Răzvan Oaidă de la FCSB la Rapid.
30.05.2023 | 14:27
Dumitru Dragomir surprins de transferul lui Razvan Oaida la Rapid Mare pierdere pentru Gigi Becali Video Exclusiv
Dumitru Dragomir, surprins de transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid „Mare pierdere pentru Gigi Becali!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a felicitat pe Dan Șucu la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, spunând că a făcut un transfer important luându-l pe Răzvan Oaidă, pe care îl vede drept un mijlocaș bun pentru fotbalul din România.

Transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, acesta nefiind dorit de Gigi Becali după un nou an în care FCSB a ratat titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, surprins de transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre transferul lui Răzvan Oaidă la Rapid, spunând că Dan Șucu a făcut o alegere foarte bună, fiind influențat corect de către Daniel Niculae și Adrian Mutu:

„Oaidă e o mare pierdere la Gigi. Era singurul care avea plămâni dublii, fugea, punea osul la bătaie. Nu l-au folosit cum trebuie, nu au avut un antrenor pentru a-l folosi cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Bravo Rapidului! Uite, Șucu e de felicitat pentru ce a făcut acum. Și Șucu și Daniel Niculae și Adrian Mutu. Mutu se pricepe la fotbal dacă l-a luat pe Oaidă”.

„Văd un Rapid îmbătrânit la anul, nu cred că se va bate la titlu, dar cine nu are bătrâni să-și cumpere!”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mă bucur să fiu în Giulești!”

Răzvan Oaidă a vorbit pentru site-ul oficial al Rapidului și a spus ce a simțit când s-a transferat de la o rivală: „Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești.

Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate”.

„Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion.

Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influențat foarte tare. A fost antrenorul meu și la naționala de tineret. A fost un fotbalist excepțional, este un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte și să ne susțină necondiționat. Vom face tot ceea ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Răzvan Oaidă.

Nu uita! Poți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovicila contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT