Life

După ce au rămas singuri, Cătălin Cazacu „a consolat-o” pe Natalia Mateuț: „De obicei, desfăceam cureaua”

Rămași singuri, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu se susțin unul pe celălalt. Vedeta a avut un accident vestimentar în direct, iar motociclistul a sărit să o ajute.
09.12.2022 | 11:24
Dupa ce au ramas singuri Catalin Cazacu a consolato pe Natalia Mateut De obicei desfaceam cureaua
Cureaua Nataliei Mateuț s-a rupt, în direct. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe rupturi s-ar fi produs la Antena Stars. Natalia Mateuț și Dj Mahony s-ar fi despărțit, deși aveau planuri serioase de viitor, iar în cuplul Cătălin Cazacu-Ramona Olaru situația ar fi similară. Frumoasa șatenă a avut un accident vestimentar în direct, la Showbiz Report, iar sportivul i-a sărit imediat în ajutor.

Natalia Mateuț, ajutată de Cătălin Cazacu, după ce amândoi ar fi rămas fără relație

În prag de sărbători, Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, amândoi prezentatori la Antena Stars, ar fi rămas fără relații. Conform CanCan.ro, șatena și Dj Mahony și-ar fi spus adio, chiar dacă plănuiau nunta și afișau imaginea unui cuplu model.

ADVERTISEMENT

La fel ar sta situația și în cazul sportivului. El și Ramona Olaru s-ar fi despărțit, din nou, conform ultimelor declarații ale asistentei de la Neatza.  De-a lungul timpului, relația lor a fost marcată de numeroase separări și împăcări, în ciuda faptului că motociclistul a cerut-o de soție pe frumoasa blondină.

În aceste condiții, celor două vedete de la Antena Stars nu le-a rămas decât să se susțină și nu doar moral. În ediția de vineri, 9 decembrie 2022, Natalia Mateuț a suferit un accident…vestimentar. Cureaua de la fusta moderatoarei s-a rupt, iar Cătălin Cazacu a sărit imediat să o ajute.

ADVERTISEMENT

„Noi chiar aicea strângem cureaua, chiar asta facem, strângem cureaua…Eu, contrar a tot ce am trăit în viața asta când, de obicei, desfăceam cureaua, acum strâng cureaua. S-a rupt cureaua colegei mele și n-am vrea s-o vedeți în toată splendoarea ei”, a motivat Cătălin Cazacu, la Antena Stars. 

Pe de altă parte, Natalia Mateuț  a găsit prilejul perfect pentru a enunța o lecție de viață, asemenea Ramonei Olaru care în fiecare dimineață, la Neatza, spune câte o glumă cu tâlc. 

ADVERTISEMENT

„În viață este bine să strângi cureaua de multe ori, ca să reușești să strângi ban pe ban….și să ajungi unde vrei. Vorbe cu tâlc by Natalia Mateuț”, a spus Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț a recunoscut că nu este în cea mai bună formă psihică

În discuție a intervenit și Andrei Ștefănescu, care i-a mărturisit colegei sale că este într-o formă foarte bună, însă Natalia Mateuț a precizat că, psihic, este loc de mai bine.

ADVERTISEMENT

„Natalia, ești într-o formă foarte bună azi”, a afirmat Andrei Ștefănescu.

„Da, fizică”, a răspuns Natalia Mateuț.

„Nu știu ce să zic, a rupt cureaua. Nu mai are cureaua gaură”, a concluzionat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT