Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E liniște la FCSB după ce s-a găsit vinovatul😊 „Ne-a pierdut 5 puncte!” Gigi Becali se implică în scandalul Rotaru – Meme Stoica. Video

Gigi Becali a găsit vinovatul ultimelor cinci puncte pierdute de FCSB cu Universitatea Craiova și Farul. Cum a comentat patronul roș-albaștrilor scandalul Rotaru - Meme Stoica.
21.02.2023 | 14:10
E liniste la FCSB dupa ce sa gasit vinovatul Nea pierdut 5 puncte Gigi Becali se implica in scandalul Rotaru  Meme Stoica Video
Gigi Becali a găsit vinovatul care le-a pierdut cinci puncte celor de la FCSB. Ce spune patronul despre scandalul dintre Mihai Stoica și Rotaru. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cinci puncte pe finalul meciurilor cu Universitatea Craiova și Farul Constanța, iar Gigi Becali este convins că Răzvan Oaidă, care a intrat în a doua repriză în ambele meciuri, a fost vinovatul. Patronul roș-albaștrilor a comentat scandalul care îi are protagoniști pe Mihai Rotaru și Mihai Stoica.

Gigi Becali a găsit vinovatul după ultimele cinci puncte pierdute de FCSB: „Problema a fost că l-a băgat pe Oaidă”

Răzvan Oaidă a intrat în minutul 79 al meciului FCSB – Farul la scorul de 2-1, iar elevii lui Gică Hagi au reușit să întoarcă rezultatul în prelungirile meciului 2-3. De asemenea, fotbalistul în vârstă de 24 de ani și-a făcut apariția pe teren în minutul 64 al meciului cu Universitatea Craiova, ulterior, oltenii egalând în minutul 90+1.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, specialistul FANATIK, a remarcat greșeala despre care vorbește Gigi Becali prin introducerea lui Răzvan Oaidă. Finanțatorul îl consideră principalul vinovat pentru aceste cinci puncte pierdute. „Nu la mijloc a fost problema. A fost problema că l-a băgat pe Oaidă care ne-a pierdut cinci puncte.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mingea în tușă, e mingea lui în față. El… În fotbal nu este de femei, la fotbal este de bărbați. Mingea ta, ia-l! S-a dus acolo, a venit pe lângă el, i-a luat mingea. Păi, ce faci? Dansezi pe teren?”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gigi Becali a făcut precizări despre Andrea Compagno care nu se lipește de gol. „Ce se întâmplă cu Compagno? A avut o mică chestie, acum intră și joacă. Lasă bă că îi dăm roșu ca să nu joace. Trebuia să-i dăm roșu și lui Coman, nici Coman, nici Tavi Popescu să nu joace și îi băteam și așa”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația cu Mihai Pintilii la FCSB: „Eu fac ce zice el”

Gigi Becali s-a arătat nemulțumit în mai multe rânduri de evoluțiile lui Deian Sorescu. Latifundiarul din Pipera a precizat că îl va muta pe fotbalistul împrumutat de la Rakow, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, în față.

ADVERTISEMENT

„Ce să caute Sorescu mai în față? O să-i dăm postul de la Dinamo un meci să vedem”, a mai spus Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Pintilii, precizând că se sfătuiește cu el ori de câte ori are nevoie.

„Să vedem ce zice Pintilii, mă consult cu el. Adică el alege. Eu mă consult cu el, cum crede el că vrea echipa. Nu le fac eu toate. Dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine, nu? El știe mai bine. Eu fac ca el. Zice lumea că nu, că n-are antrenor. Sunt vrăjeli, fiecare să zică ce vrea.

ADVERTISEMENT

Am antrenor și văd că am ajuns de la 21 de puncte la minus un punct. Că celelalte le-au furat arbitrul. Și cu Farul ne-au furat, și cu Craiova ni le-a furat. Ne-a furat cinci puncte”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

Gigi Becali a intervenit în scandalul Rotaru – Mihai Stoica: „Nu mai merge cu presiunea”

Mihai Rotaru a avut un atac cu talpa la adresa lui Mihai Stoica la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul Universității Craiova îl acuză pe oficialul roș-albaștrilor că pune presiune pe echipe înainte de meciuri.

Gigi Becali i-a spus managerului general de la FCSB să nu-i răspundă cu aceeași monedă lui Mihai Rotaru și este convins că Mihai Stoica va continua să activeze în fotbal. „E treaba lui. Eu i-am zis ‘bă, Mihai. Nu-i răspunde. Zice și el’. El o să stea în domeniu toată viața. Zice și el că a zis Rotaru, că a făcut, că a dres. Băi, Mihai. Vezi de treabă. Ăla e patron tu ești…

Vezi de treabă, lasă patronii să vorbească. Nu mai merge cu presiunea, presiune, presiune, presiune. Nu mai merge așa. Merge pe valoare. Au dat un gol, de fapt un autogol”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu a ezitat să-i aducă în discuție pe Răzvan Burleanu și Lucian Burchel. „(n.r. cu Mihai Pintilii) Vorbim prin satelit. Ori să spună că nu are voie . Bine, nu e antrenor. O să stea în lojă cu mine. Strizu, pe bancă e antrenor. Dacă el a fost desemnat cel mai bun antrenor al lunii și ei au zis că nu are voie, ce să facem?

Știi pe cine pun? Cine îmi aduce banii. Așa regulile lor cele fac, prostiile lor că e regula aia, că e cealaltă. Treaba lor. Mie să-mi aducă banii. Dacă mie Pintilii îmi aduce banii, stă cu mine în lojă și-mi aduce banii. Dacă nu, să-mi dea mie Burleanu și cu Burchel bani. Până la urmă îi dau eu lui Burchel bani că Burchel ia salarii pentru că avem noi și cheltuim noi”, au fost declarațiile lui Gigi Becali.

FOARTE IMPORTANT: FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook FANATIK, contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. De asemenea, și pe Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT