Life

Ea e femeia misterioasă pentru care Regele Charles tot vine în România! Cei doi au o relație specială

Regele Charles vine în România destul de des, iar una din persoanele cu care se întâlnește aproape de fiecare dată este o femeie importantă.
01.06.2023 | 17:25
Ea e femeia misterioasa pentru care Regele Charles tot vine in Romania Cei doi au o relatie speciala
Regele Charles vine, din nou, în România. Foto: hepta.ro/ wowbiz.ro Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Regele Charles vine în România! Despre vizita sa au început să apară câteva informații interesante. De fiecare dată când vizitează țara noastră, soțul Camillei Parker-Bowles, regina consoartă, se vede cu o femeie misterioasă!

Femeia misterioasă cu care Regele Charles se vede de fiecare dată în România

Este vorba despre Caroline Fernolend (59 ani), persoana care a pus, practic, satul Viscri, pe harta lumii. E localitatea unde Regele Charles (74) are mai multe proprietăți.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când a venit în România, Charles nu a fost însoțit de nevasta sa. Potrivit wowbiz.ro, monarhul și-a făcut de fiecare dată timp să se vadă cu Caroline. Este cea care coordonează, de fapt, în cadrul fundației „Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate transilvănene.

Caroline Fernolend, implicată în conservarea patrimoniului cultural din satele din Transilvania

Prin Caroline, Charles a devenit păstorul spiritual al fundației înființate în urmă cu 23 de ani. Caroline este, altfel spus, un ghid cu totul special pentru rege. Acesta a primit și o casă în Viscri, satul femeii.

ADVERTISEMENT

Regele Charles a fost atras de Caroline Fernolend încă de la prima întâlnire. Băiatul regretatei Elisabeta a II-a apreciază la ea dedicarea totală în salvarea patrimoniului cultural și arhitectural al obiectivelor turistice din Transilvania.

Regele Charles are un program bine stabilit la sosirea în România, anul acesta. Acesta va poposi pe meleagurile noastre, din nou. În țara noastră, Charles al III-lea va petrece cinci zile, potrivit informațiilor comunicate oficial.

ADVERTISEMENT

Regele Charles în România: Vizita monarhului are caracter privat

Inițial, s-a spus că Charles va ajunge în România vineri, 2 iunie 2023, însă publicația The Telegraph a scris, între timp, că vizita acestuia se va efectua săptămâna viitoare, adică de luni, 5 iunie, încolo. Dar, evident, publicația britanică s-a înșelat.

Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, a ținut să sublinieze faptul că vizita lui Charles nu este una de stat, așa cum ai noștri au anunțat, ci are un caracter privat.

ADVERTISEMENT

„Se împlinesc 25 de ani de când regele nostru a vizitat România pentru prima dată, în 1998, şi va fi pentru prima dată când un monarh britanic vizitează România. De această dată va fi o vizită privată. Este o vizită ca marea parte a vizitelor pe care cel care era atunci Prinţul de Wales le-a avut în România.

Înţelegem ce înseamnă o vizită privată. Ca de fiecare dată, se va întâlni cu preşedintele, ca gest de curtoazie”, a declarat ambasadorul britanic, potrivit românia.europaliberă.org.

Charles se va întâlni și cu președintele Klaus Iohannis

„După ce va fi fost la Cotroceni, restul vizitei va avea caracter privat. Este cunoscut că are diverse proiecte în care s-a implicat de-a lungul anilor şi vizitele private de obicei includ acest tip de demersuri. Mă aştept să existe aşa ceva, cu această ocazie. Vor fi întâlniri private”, a adăugat ambasadorul.

Regele încoronat pe 6 mai 2023, într-o ceremonie fastuoasă, își dorește să i se respecte intimitatea atunci când vine pe plaiurile mioritice. Tocmai asta apreciază la noi! Faptul că aici are parte de liniște… Spre deosebire de țara sa, unde este urmărit peste tot de fotoreporteri, inclusiv de la tabloide.

charles românia
Caroline Fernolend, femeia cu care Regele Charles se vede mereu în România. Foto: wowbiz.ro

În timpul vizitei sale, fostul prinț Harry are proces

Interesant este faptul că Regele Charles a ales să părăsească pentru câteva zile Marea Britanie taman când fiul său cel mic, Harry, va fi prezent la Londra. Soțul lui Meghan Markle va trebui să ajungă în fața instanței. Acesta e implicat într-un proces pe care îl are cu Mirror Group Newspapers pentru acuzații de piraterie telefonică.

Regele nu se va întâlni, așadar, cu fiul său, într-un moment extrem de important pentru fostul prinț Harry, cel al procesului cu jurnaliștii pe care îi acuză de hăituire.

ADVERTISEMENT