Sport

Echipa lui Dan Petrescu, „îngropată” de propriul fundaș în Liga Campionilor Asiei! Eroare uriașă și penalty ratat pentru Jeonbuk. Video

Eroare uriașă în defensiva echipei lui Dan Petrescu la meciul tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a avut un penalty ratat cu Ulsan HD.
05.03.2024 | 16:22
Echipa lui Dan Petrescu ingropata de propriul fundas in Liga Campionilor Asiei Eroare uriasa si penalty ratat pentru Jeonbuk Video
Jeonbuk și Dan Petrescu au remizat în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jeonbuk a remizat pe teren propriu cu Ulsan HD, scor 1-1, în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Echipa lui Dan Petrescu a condus-o mai bine de 70 de minute pe rivala din Coreea de Sud, însă o eroare uriașă în defensiva gazdelor a schimbat soarta meciului.

Echipa lui Dan Petrescu, „îngropată” de propriul fundaș în Liga Campionilor Asiei! Eroare uriașă și penalty ratat pentru Jeonbuk

Jeonbuk o înfruntă Ulsan HD în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Meciul tur a avut loc marți după-amiază pe terenul echipei lui Dan Petrescu și s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Tabela a fost modificată rapid de Jeonbuk.

ADVERTISEMENT

În minutul 5, Lee Dong-Jun a trimis o pasă în fața porții, iar Song Min-Kyu a fructificat. Echipa lui Dan Petrescu a avut șansa să își dubleze avantajul de pe tabelă, însă brazilianul Tiago Orobo a irosit o lovitură de la 11 metri.

Ulsan HD a reușit să restabilească egalitatea în minutul 77 prin Lee Myung-Jae. Fundașul stânga al lui Ulsan HD a profitat de o eroare uriașă a fundașului lui Dan Petrescu, Tae-Wook Jeong. Fotbalistul de 26 de ani a încercat să respingă mingea din careu, însă a trimis direct la adversar după ce a alunecat.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, meci de totul sau nimic în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Nu s-a mai întâmplat nimic până la finalul meciului de pe stadionul din Jeonju, iar calificarea în careul de ași al Ligii Campionilor Asiei se va decide la meciul retur care va avea loc pe 12 martie, ora 12:00, pe terenul celor de la Ulsan HD.

Între cele două meciuri cu Ulsan HD din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk o înfruntă pe Suwon FC în a doua etapă din K League 1, primul eșalon din Coreea de Sud. În prima rundă a sezonului, echipa lui Dan Petrescu a remizat cu Daejeon, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va obține calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, Jeonbuk va da piept cu învingătoarea din „dubla” Shandong Taishan (China) și Yokohama Marinos (Japonia). Pe cealaltă parte de tablou se înfruntă Al-Ain – Al-Nassr (1-0 în tur) și Al-Hilal – Al-Ittihad.

Traseul lui Dan Petrescu în Liga Campionilor Asiei

Jeonbuk a terminat pe locul 2 în Grupa F din Liga Campionilor Asiei în spatele celor de la Bangkok Utd și s-a calificat în „optimile” de finală ale competiției. În „optimi”, Jeonbuk a trecut de o altă rivală din Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu a eliminat-o pe Pohang după 2-0 în tur și 1-1 la retur. În meciul tur cu Ulsan HD, Nana Boateng, fostul mijlocaș al celor de la CFR Cluj, transferat de Dan Petrescu în Coreea de Sud, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT
Tags: