Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Echipa națională nu așteaptă pe nimeni!”. Adi Mutu, verdict după neconvocarea lui Mitriță

Adrian Mutu a comentat la FANATIK SUPERLIGA faptul că Alex Mitriţă n-a fost convocat. "Briliantul" merge pe mâna lui Edi Iordănescu, cel care e susţinut de rezultate.
22.03.2024 | 00:30
Echipa nationala nu asteapta pe nimeni Adi Mutu verdict dupa neconvocarea lui Mitrita
„Echipa națională nu așteaptă pe nimeni!”. Adi Mutu, verdict după neconvocarea lui Mitriță. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poate cea mai importantă absenţă din lotul naţionalei României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia este Alex Mitriţă. Absenţa golgheterului oltenilor a stârnit controverse în fotbalul românesc.

Adrian Mutu, verdict după ce Mitriţă a rămas acasă: “Sunt regulile lui Edi şi trebuie să respecţi acele reguli”

Adrian Mutu, antrenor la CFR Cluj şi golgheterul all time al naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, a comentat la FANATIK SUPERLIGA decizia lui Edi Iordănescu de a-l lăsa acasă pe Mitriţă:

ADVERTISEMENT

“La prestaţiile pe care le-a avut, merita să fie convocat. Dar echilibrul pe care l-a făcut Edi în vestiar şi ce se întâmplă acolo, nu ştiu. Iar câteodată nu e de ajuns să ai prestaţiile pe care le ai.

Şi comportamentul pe care îl ai la echipa naţională. Indiferent cât de lăsat liber eşti la echipa de club sau cât de cocoloşit eşti. Sunt regulile lui Edi şi trebuie să respecţi acele reguli. 

ADVERTISEMENT

“Echipa naţională nu aşteaptă pe nimeni”

Dacă nu s-a ridicat la standardele băieţilor, Edi ştie mai bine. Fotbalistic, normal. N-ai ce să spui. Are 11 goluri şi 10 assist-uri. Pentru Bîrligea este un semnal de alarmă. 

În acest moment, fiecare jucător face parte dintr-un mecanism la echipa naţională. Nu joacă pentru cineva  sau să aştepte pe cineva ca echipa să joace pentru el.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie 11 jucători ca să funcţioneze ca o maşinărie. Rezultatele îi dau dreptate lui Edi. Echipa naţională nu aşteaptă pe nimeni”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Mitriţă, în formă maximă!

Alexandru Mitriţă a revenit în vară la Universitatea Craiova. Atacantul are un sezon excelent alături de olteni. A marcat 11 goluri şi a dat 10 pase decisive până acum în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Atacantul este cotat la 2,8 milioane de euro şi a declarat după meciul câştigat pe terenul lui CFR Cluj că se gândeşte în continuare la prezenţa la Euro 2024 din vară.

„Echipa națională nu așteaptă pe nimeni!”. Adi Mutu, verdict după neconvocarea lui Mitriță

ADVERTISEMENT