Sport

Mesajul lui Edi Iordănescu după victoria cu Elveția: „Fiți mândri! Hai, România!”

Edi Iordănescu a fost în extaz după victoria obținută de România pe teren propriu în duelul contra Elveției, scor 1-0.
22.11.2023 | 00:21
Mesajul lui Edi Iordanescu dupa victoria cu Elvetia Fiti mandri Hai Romania
Edi Iordănescu, în extaz după România - Elveția. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul României și-a felicitat jucătorii pentru că au reușit să învingă Elveția și pentru că au câștigat grupa, calificându-se în stil de mare campioni la Campionatul European din Germania.

Edi Iordănescu, în extaz după România – Elveția

Edi Iordănescu este în extaz după victoria obținută de România în duelul contra Elveției, scor 1-0, felicitându-și jucătorii pentru efortul depus și pentru felul în care au evoluat: „O bucurie fără margini, antrenez niște fotbaliști deosebiți, cu un caracter deosebit.

ADVERTISEMENT

Publicul ne-a motivat cel mai tare, generația e una deosebită și continuă să crească. I-am făcut să creadă în ei și să creadă că pot obține calificarea. Le transmis fanilor să aibă încredere în băieții ăștia.

Nu au fost momente ușoare, am fost criticați cam mult, dar și critica te face mai puternic. Închidem o campanie fabuloasă, fără înfrângere și am arătat românilor că această echipă are valoare”.

ADVERTISEMENT

„Avem un grup care progresează mult!”

„Mesajul meu către grup e că am încredere în absolut toți. Mereu am schimbat la jocul doi. Nu avem o experiență, au fost jucători valoroși care au început în Israel și care au rămas pe bancă. 

Toți românii trebuie să creadă la fel de mult. Nu știu audiența, dar azi a fost un stadion plin, a fost o responsabilitate enormă. M-am bucurat rezervat, pentru că n-am vrut să ne pierdem primul loc din grupă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să analizăm bine ce am făcut, să ne dea impuls, ambiție mult mai mare. Acest grupa are o capacitate enormă de a progresa. Mi-am însușit criticile”, a continuat Edi Iordănescu.

„Calitatea de a fi umili și de a ne dezvolta ne-a ajutat mult. Sunt puțin mai experimentat decât ce am trăit la începutul meu la națională, chiar dacă am fost pus la zid după Nations League.

ADVERTISEMENT

Băieții și-au făcut datoria față de suporteri, acum e datoria fanilor. Ei au datoria să meargă la cluburile lor și să evolueze cât mai bine. România, echipa națională, a făcut un cadou frumos suporterilor. Fiți mândri! Hai, România!”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT