Sport

Inspirație maximă pentru selecționerul Edi Iordănescu. L-a titularizat pe Alibec, care a deschis scorul cu Elveția

Edi Iordănescu a fost din nou inspirat, de această dată pentru duelul dintre România și Elveția, titularizându-l pe Denis Alibec.
21.11.2023 | 23:06
Inspiratie maxima pentru selectionerul Edi Iordanescu La titularizat pe Alibec care a deschis scorul cu Elvetia
Inspirație maximă pentru selecționerul Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

Selecționerul a fost răsplătit de atacantul lui Muaither, care a deschis scorul în minutul 50 al confruntării cu Elveția, primind o pasă perfectă în fața porții din partea lui Olimpiu Moruțan.

Inspirație maximă pentru selecționerul Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost din nou inspirat, de această dată împotriva Elveției, titularizându-l pe Denis Alibec, care a reușit să deschidă scorul pe Arena Națională, cu un șut din interiorul careului, după o pasă perfectă dată de Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Și în meciul cu Israel, Edi Iordănescu a fost inspirat când l-a titularizat pe George Pușcaș, atacantul celor de la Genoa marcând golul egalării pentru „tricolori” într-un moment extrem de important.

De-a lungul campaniei de calificări pentru EURO 2024, Edi Iordănescu a mai avut și alte momente de inspirație, însă cel mai elocvent este cel din meciul tur cu Elveția, scor 2-2, când l-a introdus în teren pe Valentin Mihăilă, care a marcat ambele goluri ale naționalei.

ADVERTISEMENT

A fost al cincilea gol marcat de Denis Alibec pentru naționala României, într-un total de 34 de partide. În această campanie de calificări, Denis Alibec a mai înscris împotriva Israelului și împotriva Andorrei.

„Asta spune multe despre el!”

Mihai Stoica a vorbit la finalul meciului dintre Israel și România, remarcându-l pozitiv pe Denis Alibec, care s-a dus să-l felicite pe George Pușcaș după golul reușit:

ADVERTISEMENT

„Am văzut exact la finalul meciului bucuria lui Alibec care s-a dus direct la Puşcaş, asta spune multe, sunt jucători care se gândesc înainte la ei și după la alţii.

Putea să se ducă la Drăguşin, dar s-a dus direct la Puşcaş. Ăstea sunt nişte amănunte, dar spun multe despre caracterul unui jucător!”.

ADVERTISEMENT

„Eu mereu am fost atent la chestiile astea… când sunt jucători care joacă pe același post și sunt prieteni, se felicită, asta spune destul de multe!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT