Sport

Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea, Gigi Becali reacționează: „Plătesc dublu. Stadionul nu e al lui Talpan!”

Gigi Becali a oferit o nouă reacție despre implicarea lui Marcel Ciolacu în revenirea FCSB-ului în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor i-a transmis un mesaj lui Florin Talpan.
04.11.2022 | 19:42
Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB in Ghencea Gigi Becali reactioneaza Platesc dublu Stadionul nu e al lui Talpan
Gigi Becali, noi reacții despre implicarea lui Marcel Ciolacu în revenirea FCSB-ului pe Ghencea. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Revenirea FCSB-ului în Ghencea se conturează pe zi ce trece. Gigi Becali este tot mai încrezător, datorită declarațiilor făcute de Marcel Ciolacu. Președintele PSD a mărturisit că este dispus să ușureze procesul de reîntoarcere al roș-albaștrilor în Ghencea.

Gigi Becali, plăcut surprins de atitudinea lui Marcel Ciolacu: „Nu am o relație de prietenie cu el”

Marcel Ciolacu a mărturisit public că se va implica în revenirea echipei finanțate de Gigi Becali pe Ghencea. Șeful PSD invocă faptul că stadionul pe care joacă actualmente CSA Steaua este al tuturor românilor. Patronul FCSB-ului a reacționat.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul a rămas plăcut surprins de atitudinea omului politic și l-a pus la zid pe Florin Tălpan, juristul lui CSA Steaua. Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect.

Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați. Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj clar pentru revenirea în Ghencea: „Plătesc și dublu”

Gigi Becali a dezvăluit că este dispus să plătească de două ori mai mult pentru a juca în Ghencea și i-ar fi recunoscător lui Marcel Ciolacu dacă va reuși să „oprească circul declanșat” de Florin Tălpan, unul dintre obstacolele revenirii FCSB-ului în Ghencea.

„Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanșat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în fața lui.

ADVERTISEMENT

Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, convins că odată cu revenirea în Ghencea, fanii lui CSA vor reveni la FCSB

Demisia lui Vasile Dîncu și posibila numire a lui Mihai Tudose în postura de ministru al Apărării ar putea facilita revenirea FCSB în Ghencea. Patronul roș-albaștrilor este convins că dacă acest lucru se va întâmpla, fanii CSA Steaua se vor îndrepta către vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

„Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă.

De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi. Nu vreau să comentez mai mult, să fie toată lumea sănătoasă”, a spus patronul celor de la FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT