Life

Elena Chiriac, de la Survivor România, i-a spart dintele fratelui său: „Ea spune că din greșeală”

Fratele Elenei Chiriac a povestit un episod din copilărie în care concurenta Survivor România 2022 l-a lovit cu piciorul și i-a spart un dinte. De ce nu vrea tânărul ca sora lui să câștige competiția?
11.04.2022 | 17:36
Elena Chiriac de la Survivor Romania ia spart dintele fratelui sau Ea spune ca din greseala
Fratele Elenei Chiriac a făcut dezvăluiri despre concurenta Survivor România. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teodor, fratele Elenei Chiriac, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre parcursul concurentei de la Survivor România în cadrul competiției. Tânărul a afirmat că sportiva s-a schimbat vizibil în timpul petrecut în jungla dominicană. De altfel, a povestit un episod din copilăria lor.

În copilărie, Elena Chiriac de la Survivor România i-a spart dintele fratelui său

Elena Chiriac a fost criticată atât de fanii emisiunii, cât și de colegii de echipă pentru comportamentul său. Concurenta Survivor România a lăsat impresia că este agresivă și răzbunătoare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a profitat de prezența fratelui Elenei în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV și l-a întrebat cum era vedeta în copilărie. Teodor a dezvăluit că se certau des și că s-a întâmplat ca membra fostei echipe a Faimoșilor să-i spargă dintele cu piciorul.

„A fost un moment în care mi-a spart dintele cu piciorul. Ea zice că din greșeală. Eu am acceptat și continui să cred că din greșeală. Era pe o canapea. Aveam 13 ani. Cred că nu m-a văzut”, a povestit fratele Elenei Chiriac.

ADVERTISEMENT

Teodor Chiriac: „Nu vreau ca Elena să câștige”

Teodor a refuzat invitația de a apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță săptămâna trecută, după ce Elena Chiriac a fost implicată în mai multe conflicte. 

După ediția difuzată duminică, 10 aprilie, a emisiunii Survivor, lucrurile s-au mai așezat, iar fratele concurentei a vorbit despre parcursul surorii lui în emisiune.

ADVERTISEMENT

Tânărul recunoaște că Elena este schimbată față de momentul în care a plecat în jungla dominicană. Totuși, pune acest lucru pe seama condițiilor grele de trai.

„E în junglă, e altceva. E diferită. Nu mai are confortul de aici, asta este clar. S-au schimbat multe. Nu m-a dezamăgit cu nimic. Face greșeli, le repară și mergem mai departe”, a spus fratele Elenei Chiriac.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă o vede pe Elena Chiriac capabilă să câștige competiția Survivor România, Teo a ezitat. El a explicat că îi este dor de sora lui. O vrea acasă cât mai curând și nu-l interesează marele premiu.

„Eu mi-o doresc să vină acasă. Nu-mi doresc să câștige. Nu-mi doresc să stea trei luni”, a spus Teo Chiriac.

 

ADVERTISEMENT