Life

”Sunt aruncate multe săgeți inutile”. Elena Marin vorbește despre scandalurile de la Survivor, Emil Rengle și Zmărăndescu

Elena Marin, una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, a vorbit pentru FANATIK despre ce se petrece în acest sezon al show-ului printre concurenții de la Faimoși.
23.02.2022 | 13:32
Sunt aruncate multe sageti inutile Elena Marin vorbeste despre scandalurile de la Survivor Emil Rengle si Zmarandescu
Elena Marin explică comportamentul lui Emil Rengle de la Survivor ROmânia 2022 și recunoaște că Zmărăndescu este favoritul ei din show Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostă Faimoasă la Survivor România 2021, Elena Marin recunoaște că îi este greu să urmărească emisiunea, sechelele de anul trecut fiind încă prezente în sufletul ei. Cu toate acestea, ne-a dezvăluit frumoasa dansatoare, observă că lucrurile se repetă după un anume tipar, iar unii concurenți par să încerce să copieze câștigătorul de anul trecut, pe Zanni.

Elena Marin, șocată de răutatea concurenților de la Survivor

”Trebuie să recunosc că mă încearcă tot felul de sentimente și încă nu pot să urmăresc, integral, o ediție. Deși pare mai ușor la tv, n-am uitat cât de grea este competiția, deci nu m-am transformat într-o cârcotașa, din contră.

ADVERTISEMENT

Sensibilă, cum mă știți, empatizez des cu concurenții ambelor tabere atunci când se confruntă cu nenumăratele greutăți sau răutăți din Survivor. Nu, nu m-am obișnuit cu răutatea oamenilor și nici n-am de gând să o fac. O observ și anul acesta, în competiție, cu părere de rău”, spune Elena Marin pentru FANATIK.

Când vine vorba de răutăți, recunoaște Elena Marin, cel pe care îl vede cel mai vocal este Emil Rengle, dansator și coregraf, la fel ca și ea. ”Și anul acesta sunt concurenți care se laudă cu punctele lor și desconsideră punctele colegilor, deși în clasament nu stau prea bine.

ADVERTISEMENT

Și anul acesta sunt aruncate multe săgeți, inutile, în opinia mea. Îl cunosc pe Emil Rengle doar profesional, ca fiind un bun dansator și coregraf. Consultând clasamentul, am observat că nu stă prea bine, dar mai e mult din competiție”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Elena Marin.

Fosta Faimoasă, convinsă că Emil Rengle joacă un rol strategic

Și, chiar dacă încearcă să fie diplomată, Elena Marin vede comportamentul Faimosului Emil Rengle ca fiind asemănător cu cel pe care le-a întâlnit, la rândul ei, în sezonul trecut, pe când era atacată, constant, de Zanni. Doar că, în locul ei, acum se află CRBL și Cătălin Zmărăndescu, iar locul lui Zanni a fost luat de Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

”Despre conflictele dintre Emil Rengle și Cătălin Zmarandescu, respectiv CRBL, probabil dansatorul îi consideră adversari puternici în lupta pentru marele premiu. Emil dă impresia că și-a făcut bine temele înainte de emisiune și nu pare deloc străin de jocurile de strategie făcute în Survivor”, a mai precizat, pentru FANATIK, Elena Marin.

Pe cine pariază Elena Marin la Survivor

Cu toate acestea, Elena ne-a recunoscut că, dintre Faimoșii din acest sezon al emisiunii Survivor România, favoritul ei rămâne luptătorul Cătălin Zmărăndescu. ”Unul din preferații mei rămâne, în continuare, Cătălin Zmărăndescu, tocmai pentru sportivul puternic care se dovedește a fi pe trasee. E exact așa cum îl cunosc și la Survivor, ambițios și corect.

ADVERTISEMENT

Va fi interesant cum se vor desfășura lucrurile în continuare, pentru că Survivor este un fenomen, o competiție grea, și, mai ales, o competiție 100% reală”, a mai spus Elena Marin.

Se pregătește să își deschidă școala de dans

Elena Marin face, acum, procedee complicate de recuperare medicală, ea suferind, acum două luni, o dublă intervenție chirurgicală pentru a scăpa de problemele medicale pe care le-a căpătat la Survivor România 2021.

”După competiția Survivor am rămas cu niște dureri foarte mari. După ce m-am întors în țara, mi-am făcut toate analizele și investigațiile și după ce am consultat mai mulți doctori, decizia finală a fost operația.

`Dacă vrei să mai dansezi, trebuie să te operezi` – acesta a fost verdictul tuturor medicilor. Și astfel mi-am luat inima în dinți și am ales să mă operez”, ne-a spus Elena Marin după ce și-a făcut operațiile la genunchi și pentru înlocuirea ligamentului de la glezna dreapta, acolo unde medicii chirurgi i-au montat două șuruburi.

Elena Marin a început să își facă planuri pentru deschiderea școlii sale de dans, eveniment care va avea loc cât de curând. ”Eu sunt în plină recuperare, sunt pe drumul cel bun, drumul spre sala de dans, unde abia aștept să mă întorc atât pentru a dansa, cât și pentru a împărtăși pasiunea mea copiilor, la școală de dans pe care o voi deschide în curând”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Elena Marin.

Emil Rengle, cel mai slab Faimos în clasamentul eficienței

Emil Rengle este, conform clasamentului eficienței, cel mai slab dintre Faimoșii din acest sezon al Survivor România 2021. Astfel, din 31 de meciuri în care a jucat, a câștigat doar 9, adică mai puțin de o treime din punctele pentru care a luptat.

Spre comparație, Cătălin Zmărăndescu și CRBL, doi dintre cei mai atacați colegi de echipă de Emil Rengle, au scoruri ale eficienței mult mai bune. Astfel, Cătălin Zmărăndescu are 23 de victorii din 35 de meciuri, iar CRBL, 14 din 30 de jocuri.

ADVERTISEMENT