Sport

Elias Charalambous a găsit problema după FCSB – CSKA 1948 3-2: ”Am fost un pic relaxaţi”

Elias Charalambous consideră că emoțiile din partida FCSB - CSKA 1948 3-2 au venit pe fondul unei relaxări din partea jucătorilor săi.
04.08.2023 | 00:50
Elias Charalambous a gasit problema dupa FCSB  CSKA 1948 32 Am fost un pic relaxati
Elias Charalambous consideră că emoțiile din partida FCSB - CSKA 1948 3-2 au venit pe fondul unei relaxări din partea jucătorilor săi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, însă a avut ceva de tras la returul cu bulgarii. După ce Djokovic a deschis scorul, sofioții au preluat conducerea cu 2-1, însă ”roș-albaștrii” au rezolvat meciul pe final.

Elias Charalambous, prima reacție după FCSB – CSKA 1948 3-2

La finalul partidei FCSB – CSKA 1948 3-2, din manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League, antrenorul Elias Charalambous a anunțat că va avea o discuție cu elevii săi pentru că problemele s-au ivit când a apărut relaxarea.

ADVERTISEMENT

”Cum v-am spus și ieri, știam că va fi un meci. Dacă nu ești concentrat sută la sută, timp de 90 de minute, ai probleme. Dar după ce am marcat, ne-am pierdut pozițiile din teren, ne-am relaxat și ați văzut ce s-a întâmplat.

Am zis și ieri, dacă suntem 1% relaxați, avem probleme. Dar e bine că ne-am calificat. Acum ne vom concentra pe campionat. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Știm că am avut probleme în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

În fotbal nu te poți relaxa nici măcar o secundă. Azi am avut probleme. Trebuie să fii concentrat sută la sută mereu. Trebuie să fim mai atenți, în fotbal se poate întâmpla orice. E bine că jucătorii au arătat, în final, că au atitudinea bună”, a declarat Charalambous.

Laude pentru Djokovic

Tehnicianul cipriot a ținut să-l laude pe mijlocașul Damjan Djokovic, jucătorul care a reușit o ”dublă” la întâlnirea retur cu CSKA 1948 Sofia și a liniștit apele în ceea ce privește calificarea în turul 3 preliminar din Champions League.

ADVERTISEMENT

”Djokovic e un jucător profesionist. Are personalitate și a arătat azi. A ieșit în evidență la momentele importante”, a spus Elias Charalambous, despre jucătorul adus la dorința expresă a patronului Gigi Becali.

Damjan Djokovic, eroul FCSB-ului cu bulgarii, a vorbit ușurat la finalul partidei. Croatul consideră că jucătorii vicecampioanei României și-a făcut singuri greu meciul și speră că vor învăța ceva din această greșeală.

ADVERTISEMENT

În turul 3 preliminar al Conference League, FCSB urmează să întâlnească formația FC Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei. Manșa tur se va disputa la București, joi, 10 august, iar returul va fi o săptămână mai târziu în Danemarca, miercuri, 16 august.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT