Sport

Elias Charalambous l-a convins pe Gigi Becali să schimbe postul unui titular de la FCSB: ”Fă, mă, ce vrei!”. Video

Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat mână liberă antrenorului Elias Charalambous să schimbe poziția unui jucător titular de la FCSB.
02.05.2023 | 14:02
Elias Charalambous la convins pe Gigi Becali sa schimbe postul unui titular de la FCSB Fa ma ce vrei Video
Elias Charalambous l-a convins pe Gigi Becali să schimbe postul unui titular de la FCSB Fă, mă, ce vrei!. Video
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus în derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 2-1, și s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Farul Constanța, care s-a împiedicat pe terenul lui Sepsi.

De ce a acceptat Gigi Becali ca Elias Charalambous să schimbe poziția unui titular de la FCSB

În partida de pe stadionul ”Ion Oblemenco”, din etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga, a surprins faptul că din echipa de start a celor de la FCSB a lipsit Deian Sorescu, postul de fundaș dreapta fiind luat de Ovidiu Popescu. Fostul dinamovist a intrat la pauză, dar ca aripă stânga.

ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali a anunțat că a avut o discuție cu Elias Charalambous în care cipriotul i-a explicat că jucătorul împrumutat din Polonia dă un randament mai bun pe postul de aripă și ar vrea să-l folosească în această poziție în ultimele partide ale sezonului la FCSB.

”Sorescu mi se pare că acum o să-i schimbe postul. Așa mi-a zis Charalambous. A zis: ‘e păcat un jucător de 20 de ani să fie rezervă și pe Sorescu el îl vede mai mult aripă stânga-dreapta’. I-am zis: ‘fă, mă ce vrei’. Dacă el a adus-o aici, Charalambous, ‘fă, mă, tu cum îți place’.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Pantea va fi titular, el se gândește. Să vadă, face niște antrenamente cu ei în formula cu care vom juca împotriva lui Sepsi ca să vadă… Ei știu astea, antrenamentele lor. Nu l-am sunat să-l felicit, i-am transmis prin MM (n.r. – managerul general Mihai Stoica)”, a declarat Becali.

VEZI VIDEO MAI JOS

Becali vrea arbitri străini pentru finalul sezonului

La pauză, ”roş-albaştrii” au condus cu 1-0 şi au fost operate două schimbări, despre care “gurile rele” spun că au fost opera la Gigi Becali, la fel ca şi echipa de start. Tavi Popescu a fost înlocuit cu Andrei Cordea, iar David Miculescu i-a lăsat locul lui Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste a oferit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI informaţii din culise în ceea ce priveşte deciziile luate de Gigi Becali înaintea meciului cu Universitatea Craiova şi a dezvăluit un episod halucinant cu Elias Charalambous în prim plan, din pauza meciului cu Rapid.

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită a mărturisit că nu crede că FCSB va lua titlul și a promis că își va arde licența PRO dacă acest lucru se va întâmpla atâta timp cât echipa este făcută de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a pornit o adevărată tiradă la adresa președintelui CCA, Kyros Vassaras, și a arbitrului Istvan Kovacs şi a spus că vrea cavaleri ai fluierului din străinătate pentru meciurile care au mai rămas de disputat în play-off.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT