Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Emil Grădinescu răspunde criticilor după comentariul de la Israel – România 1-2: “Nu e rău dacă te înjură CTP-ul”

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului Israel - România 1-2, a răspuns ironiilor lansate de Cristian Tudor Popescu, cel care spunea că a fost un comentariu "patriotic".
19.11.2023 | 14:31
Emil Gradinescu raspunde criticilor dupa comentariul de la Israel  Romania 12 Nu e rau daca te injura CTPul
Emil Gradinescu le răspunde criticilor pentru comentariul de la Israel - România 1-2: “Nu e rău dacă te înjură CTP-ul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 2-1 în faţa Israelului şi s-a calificat la Euro 2024. “Tricolorii” revin la un turneu final după opt ani graţie golurilor marcate de George Puşcaş şi Ianis Hagi, care au întors rezultatul.

Emil Gradinescu le răspunde criticilor pentru comentariul de la Israel – România 1-2

În spaţiul public a ieşit în evidenţă şi comentariul de pe Prima TV al lui Emil Grădinescu şi Costi Mocanu. Cei doi au fost luaţi puţin de val şi au avut momente în care au comentat ca nişte suporteri. Iar asta a atras şi critici, după cum a fost şi reacţia lui Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Emil Grădinescu a răspuns criticilor, spunând că nu este chiar rău să fii înjurat de CTP. El a recunoscut că a fost luat de val în anumite momente, dar comentariul a fost pentru suporteri:

“Iniţial, înainte să intrăm în emisiune, ne-am gândit că ar trebui să fim mai calmi, mai detaşaţi. Să avem o plasă de siguranţă, de civilizaţie. Dar a început meciul, ne-a prins tensiunea şi ne-am purtat ca nişte microbişti.

ADVERTISEMENT

Am fost ca nişte suporteri. Vă spun, îmi propusesem să fiu puţin mai distant. Dar nu mi-am dat seama când m-a luat valul şi m-am trezit că strig la arbitru, la Mihăilă, de astea, de peluză.

“Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi”

Dar, mă rog, unora le-a plăcut, altora nu. Am avut atâtea meciuri slabe pe care le-am comentat cu echipa naţională, dar de data asta am simiţit vibe-ul acela din alte timpuri, de pe vremea când România avea naţională bună de tot.

ADVERTISEMENT

Am simţit că sunt stăpâni pe ei, ştiu ce fac. Au ţinut liniile sus, nu au băgat autobuzul în poartă. L-am văzut pe Stanciu care a alergat 15 kilometri, Raţiu foarte bun, surpriza Puşcaş. 

Cred că uşor, uşor, începe să se lege o naţională. Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi. Aşa am făcut meseria asta 30 şi ceva de ani. Am încredere în instinctele mele.

ADVERTISEMENT

Cred că am făcut bine aseară. Era un meci tensionat, important, iar dacă vrei să fii distant şi să nu te implici, nu cred că e bine. M-a luat apa rău de tot, cred că dacă reascult comentariul, mi-ar fi un pic ruşine.

“Până la urmă, nu este rău dacă te înjură CTP-ul. Am fost pur şi simplu microbişti”

Sunt unii care nu sunt neapărat fani ai naţionalei, sunt oameni cu un anumit nivel de cultură şi cu pretenţii care s-au simţit ofuscaţi de toate interjecţiile noastre. Poate că lor nu prea le-a plăcut.

Am comentat pentru suporteri. N-am citit reacţia lui CTP, mi-a spus soţia că ne ia la mişto. Foarte bine, asta e dacă aşa crede el. Şi eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las aşa. 

Până la urmă, nu este rău dacă te înjură CTP-ul. Am fost pur şi simplu microbişti, nu a fost ceva patriotic. Am zis ce am simţit ca nişte oameni care consumă fotbal”, a spus Emil Grădinescu la FANATIK SUPERLIGA.

CTP: “Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv”

Cristian Tudor Popescu a scris o postare pe pagina personală de Facebook în care îi ironizează pe Costi Mocanu şi Emil Grădinescu pentru modul “patriotic” în care au comentat meciul:

“Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”, a fost remarca jurnalistului

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Emil Gradinescu le răspunde criticilor pentru comentariul de la Israel - România 1-2

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta