Fotbal intern

Emil Săndoi pune presiune pe arbitri înainte de FCSB – Chindia: „Să fim arbitrați corect!”

19.02.2021 | 19:35
Emil Sandoi pune presiune pe arbitri inainte de FCSB  Chindia Sa fim arbitrati corect
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi își dorește un meci arbitrat corect în partida pe care echipa sa o are împotriva FCSB-ului în campionat. Chindia nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de la finalul lunii ianuarie, dar târgoviștenii încă au șanse reale să intre în premieră în play-off.

Chiar dacă FCSB s-a plâns și ea de arbitraj, nici Emil Săndoi nu este mulțumit de arbitrajele de care a avut parte Chindia în ultima vreme și a atras atenția într-un interviu pentru clubul său. Adrian Cojocaru este arbitrul care va conduce partida dintre cele două formații.

ADVERTISEMENT

Totodată, tehnicianul a vorbit și despre meciul cu FCSB și consideră că echipa sa este pregătită să înfrunte liderul campionatului, care nici el nu trece prin cea mai bună perioadă și vine după trei înfrângeri consecutive identice, 0-1, cu Dinamo, Academica Clinceni și cu Hermannstadt.

Emil Săndoi le atrage atenția arbitrilor înainte de FCSB – Chindia

Emil Săndoi a vorbit înainte de partida pe care Chindia Târgoviște o va juca sâmbătă, 20 februarie, cu FCSB și tehnicianul consideră că cea mai mare problemă a echipei sale este să fie arbitrată corect:

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă nemaipomenită, rezultatele din ultimul timp au fost influențate decisiv de greșelile de arbitraj care s-au făcut împotriva noastră. Ați văzut, și la meciul cu CFR, și la meciul de la Mediaș, și acasă cu UTA.

Sperăm să nu se mai greșească, pentru că aceste greșeli pot influența rezultatul final, ceea ce nu îi convine nimănui. Sperăm într-un arbitraj corect până la finalul campionatului, pentru că asta ar fi o stare de normalitate”.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiți de meciul cu FCSB”

Emil Săndoi a continuat și consideră că echipa sa e pregătită pentru meciul cu FCSB, precizând că atmosfera de la echipă este una bună: „Suntem pregătiți pentru acest joc. Atmosfera este bună, dar suntem cu toții nemulțumiți după aceste arbitraje.

Trebuie să trecem peste aceste inconveniente, să ne pregătim cât mai bine și să încercăm să obținem un rezultat pozitiv la București”, a mai spus Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, Florin Tănase și Olimpiu Moruțan nu vor putea juca, primul fiind suspendat, în timp ce al doilea a suferit o accidentare de ultim moment, iar Toni Petrea va trebui să găsească o soluție pentru a-l înlocui și pe el.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,70 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT