Sport

Emilie Arntzen, explicaţii pentru Fanatik după CSM – Gyor 23-27: “A fost vorba despre noi, nu despre arbitraj!”

Emilie Hegh Arntzen a vorbit pentru FANATIK după CSM Bucureşti - Gyor 23-27. Interul stânga al "tigroaicelor" susţine că este un moment dificil pentru echipă.
23.09.2023 | 20:55
Emilie Arntzen explicatii pentru Fanatik dupa CSM  Gyor 2327 A fost vorba despre noi nu despre arbitraj
Emilie Arntzen, explicaţii pentru Fanatik după CSM - Gyor 23-27: "A fost vorba despre noi, nu despre arbitraj!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a pierdut al doilea meci la rând în Champions League, cu Gyor, scor 23-27. Un start slab pentru “tigroaice”, care se vede pusă într-o situaţie dificilă, cu doar două puncte după primele trei confruntări.

Emilie Arntzen, explicaţii pentru Fanatik după CSM – Gyor 23-27: “Ne doare rău acest eşec!”

Oficialii şi antrenorii CSM-ului au contestat în termeni duri arbitrajul la finalul meciului, în partea secundă câteva faze la limită fiind judecate în favoarea campioanei Ungariei, spre furia publicului.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului din Sala Polivalentă, Emilie Hegh Arntzen a vorbit pentru FANATIK despre perioada mai puţin fastă prin care trece CSM Bucureşti. Interul stânga susţine că arbitrajul nu a avut un rol în rezultatul final:

“Un meci foarte dificil. Gyor este o echipă foarte puternică. Am avut şansa noastră să câştigăm. În prima parte am făcut multe erori tehnice. Am fost doar la două goluri distanţă, chiar puteam conduce.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles că este greu, avem obiective mari în acest sezon şi în Champions League şi acum avem două înfrângeri la rând. Nimănui nu îi place să piardă, dar ne doar rău acest eşec.

“Azi a fost vorba despre noi, nu despre arbitraj”

Mi-ar plăcea să începem foarte tare şi să încheiem la fel sezonul. Dar nu este cazul. Unele echipe au avut un început mai greu de sezon şi au intrat în Final Four. Se poate întâmpla şi cu noi.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu echipe foarte tari şi am vrut să începem bine, dar acum suntem într-o situaţie mai delicată. Trebuie să ne revenim. Despre arbitraj nu aş vrea să vorbesc, în general.

Ce pot să fac? Trebuie să joc şi ele să fluiere. Este parte a jocului, dar azi a fost vorba despre noi, nu despre arbitraj. Trebuie să muncim, mai ales că Champions League este un turneu foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Clar că putem să ne revenim şi asta trebuie să facem în următoarele meciuri”, a spus Emilie Hegh Arntzen pentru FANATIK la finalul meciului.

Emilie Hegh Arntzen. Sursa: sportpictures.eu
Emilie Hegh Arntzen. Sursa: sportpictures.eu

CSM Bucureşti este momentan pe locul 5 în grupa A din EHF Champions League. “Tigroaicele” vor juca duminica viitoare pe terenul lui Savehof, echipă care a pierdut primele două meciuri din actuala ediţie.

ADVERTISEMENT