Sport

Emma Răducanu este fan al fotbalului. Sportiva a dezvăluit care este echipa ei preferată

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu este sportiva momentului în Anglia. Adolescenta de 18 ani a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține, după ce Jurgen Klopp a elogiat-o recent.
18.09.2021 | 15:10
Emma Raducanu este fan al fotbalului Sportiva a dezvaluit care este echipa ei preferata
ADVERTISEMENT

Britanică prin adopție, Emma Răducanu nu avea cum să nu iubească sportul inventat chiar de englezi. Jucătoarea de tenis a fost în tribunele stadionului Wembley pentru a susține naționala lui Gareth Southgate la semifinala cu Danemarca, de la Euro 2021.

Sportiva a recunoscut că are și o favorită, iar opțiunea ei a fost pe cât de surprinzătoare, pentru că nu este vorba de o echipă de club, pe atât de apreciată de englezi.

ADVERTISEMENT

Echipa preferată a Emmei Răducanu este cea mai iubită de englezi

Până să devină noua stea a tenisului mondial feminin, Emma Răducanu a practicat mai multe sporturi.

Îndrumată de tatăl ei, jucătoarea cu origini românești a trecut și pe la schi, karting, motocros, golf, baschet, călărie și tenis de masă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă din lista disciplinelor sportive pe care le-a încercat lipsește fotbalul, un sport extrem de popular în rândul fetelor di Marea Britanie, Emma Răducanu a mărturisit că este fan al ”Sportului Rege”.

Recent, Jurgen Klopp a vorbit despre jucătoarea de tenis în termeni elogioși, iar sportiva i-a mulțumit pentru mesajul transmis însă, pentru a evita orice speculație a dezvăluit echipa de fotbal preferată.

ADVERTISEMENT

”Îi sunt foarte recunoscătoare domnului Jurgen Klopp pentru comentariul său. Echipa mea preferată de fotbal este Anglia”, a spus Emma Răducanu.

Jurgen Klopp, despre Emma Răducanu: ”Este talentul secolului”

Antrenorul lui FC Liverpool Jurgen Klopp a fost impresionat de succesul Emmei Răducanu din finala de la Flushing Meadows. Tehnicianul fostei campioane din Premier League a avut numai cuvinte de apreciere pentru tânăra campioană de la US Open.

ADVERTISEMENT

”A fost impresionant. A trecut mult de când m-am uitat până la final la un meci de tenis și chiar și mai mult timp de când am văzut un meci complet de tenis feminin. Chiar am fost impresionat de putere și viteză.

Atunci când ai 18 ani și poți să câștigi US Open, este clar că s-a întâmplat ceva în ultimii 10-15 ani și acesta e cel mai greu lucru, pentru că, altfel, nu s-ar fi întâmplat. Ea este, cu siguranță, talentul secolului, dar fără o muncă extrem de grea, e imposibil să fii acolo.

Ea a făcut asta și acum se află acolo și o vezi zâmbind în timpul meciului, iar acesta este, pur și simplu, cel mai frumos lucru pe care ți-l poți imagina. Cu siguranță că acum o să urmăresc tenisul feminin mult mai mult decât am făcut-o în ultimii ani”, a spus Klopp.

ADVERTISEMENT
Tags: