Sport

Emma Răducanu își ține fanii pe jar cu privire la participarea la Indian Wells. Când va lua decizia finală

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu se află la Indian Wells, pentru a participa la turneul pe care organizatorii l-au mutat, din nou, la începutul lunii martie, după ce anul trecut a avut loc în octombrie.
07.03.2022 | 21:18
Emma Raducanu isi tine fanii pe jar cu privire la participarea la Indian Wells Cand va lua decizia finala
ADVERTISEMENT

Turneul de tenis de la Indian Wells are loc în perioada 9-20 martie, iar tragerea la sorți a tablourilor de simplu are loc mâine, însă nici până la această oră Emma Răducanu nu a confirmat prezența la competiție.

Emma Răducanu nu s-a decis dacă va juca la Indian Wells

Jucătoarea britanică aflată pe locul 13 WTA, Emma Răducanu, le dă emoții fanilor în ceea ce privește prezența ei la Indian Wells, cel mai important turneu de tenis după cele 4 de Mare Șlem, singurul, de altfel, în afara acestora, care durează mai mult de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Calificările pentru turneul american încep azi, iar tragerea la sorți a tabloului feminin de simplu va avea loc mâine noapte. Numai că, până la această oră, organizatorii nu știu dacă Emma Răducanu va fi aptă pentru a juca.

Conform publicației express.co.uk, britanica face progrese în ceea ce privește recuperarea la șold, acidentare din cauza căreia a abandonat în primul tur la WTA Guadalajara, când era condusă de australianca Daria Saville (409 WTA) cu 5-7, 7-6 (4), 4-3.

ADVERTISEMENT

Din același motiv, Emma Răducanu s-a retras de la turneul WTA Monterrey, unde fusese desemnată principala favorită a competiției. Dacă sănătatea i-o va permite, britanica ar trebuit să joace și la turneul de la Miami.

Emma Răducanu a fost învinsă în 2021 la Indian Wells în primul tur

Indian Wells a fost primul turneu la care a participat Emma Răducanu în 2021, după ce s-a impus la US Open. Anul trecut, competiția a fost programată în octombrie, după ce în 2020 nu a avut loc, de fiecare dată din același motiv: pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Dar prezența Emmei Răducanu la Indian Wells a fost scurtă, fiind învinsă, în primul tur, de belarusa Aliaksandra Sasnovich cu 6-2, 6-4.

De altfel, britanicei nu i-a mers deloc bine după ce s-a impus la cel de-al patrulea turneu de Mare Șlem din 2021. Ea a mai câștigat doar două meciuri până la finalul anului, ambele la Transylvania Open.

ADVERTISEMENT