Sport

Emma Răducanu, la un eveniment monden de top după US Open! Naomi Osaka, apariție șocantă. Foto

La doar două zile după ce a câștigat surprinzător US Open, Emma Răducanu și-a făcut apariția la un eveniment monden la New York.
14.09.2021 | 09:35
Emma Raducanu la un eveniment monden de top dupa US Open Naomi Osaka aparitie socanta Foto
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică a evoluat puțin la nivel de WTA în acest sezon, dar a uimit la turneele de Grand Slam. Titlul cucerit la Flushing Meadows este una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului.

Prestațiile solide pe care Emma Răducanu le-a avut la US Open, acolo unde a câștigat turneul venind din calificări și fără să piardă vreun set, l-au impresionat pe fostul mare campion Mats Wilander, acesta considerând că britanica este exponenta noii generații din tenisul feminin.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat US Open, Emma Răducanu a mers la un eveniment monden

Specialiștii în marketing consideră că puștoaica de 18 ani cu origini românești este un produs care va deveni extrem de popular în următorii ani și sunt șanse foarte mari ca aceasta să depășească notorietatea rusoaicei Maria Sharapova.

Parcă ținând să arate că este pregătită să urmeze această cale, Emma Răducanu și-a făcut apariția luni noapte la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, desfășurat la Metropolitan Museum of Art, din New York.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la US Open 2021 a avut o apariție extrem de elegantă, dar nimic ieșit din comun, ea purtând o fustă și o bluză în două culori, alb și negru. O rochiță în aceleași culori a preferat și finala turneului american de Grand Slam, canadianca Leylah Fernandez.

Emma Răducanu eveniment monden US Open

Emma Răducanu eveniment monden US Open

Osaka a luat ochii cu o coafură extravagantă

La marele eveniment monden de la New York au mai participat și alte nume sonore din lumea sportului, precum surorile Serena și Venus Williams, Maria Sharapova, Naomi Osaka, Lewis Hamilton, Simone Biles, Megan Rapione, Stephen Curry sau Russel Westbrook.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a ales ca de obicei o ținută extravagantă semnată de casa de modă Gucci. Americanca a purtat un costum destul de transparent cu steluțe roz, iar pe deasupra a avut o haină de blană lungă în diferite culori de la alb la negru.

Emma Răducanu eveniment monden US Open

Una dintre cele mai șocante apariții de la evenimentul monden a fost cea a japonezei Naomi Osaka. Jucătoarea de tenis a îmbrăcat o rochie marca Louis Vuitton, dar a surprins pe toată lumea prin coafura purtată pe covorul roșu.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu eveniment monden US Open

Emma Răducanu ar putea veni la Cluj-Napoca

Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe reţelele de socializare în ţinute extravagante au participat Met Gala, întâlnirea ultramodernă de la New York, după doi ani şi jumătate de absenţă din cauza pandemiei.

Printre numele celebre s-au aflat Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Gigi Hadid, Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna, Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Rhode Baldwin, Kid Cudi, Frank Ocea sau Isabelle Huppert.

Născută din tată român și mamă chinezoaică, Emma Răducanu are o mulțime de fani în țara noastră, iar organizatorii Transylvania Open, al doilea turneu din circuitul WTA găzduit de Cluj-Napoca, încearcă să profite de notorietatea câștigătoarei Openului american și să o aducă la turneul ce se va desfășura în perioada 25 – 31 octombrie.

ADVERTISEMENT