Sport

Erling Haaland a băgat spaima în adversarii lui Manchester City. 400.000 de fani cer ca norvegianul să nu mai aibă drept de joc în Premier League

Erling Haaland reușește prestații de excepție în tricoul lui Manchester City, iar fanii rivalelor au lansat o petiție și vor să nu i se mai permită să joace în Premier League.
06.10.2022 | 17:05
Erling Haaland a bagat spaima in adversarii lui Manchester City 400000 de fani cer ca norvegianul sa nu mai aiba drept de joc in Premier League
Erling Haaland reușește prestații de excepție în tricoul lui Manchester City, iar fanii rivalelor au lansat o petiție și vor să nu i se mai permită să joace în Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Norvegianul s-a integrat perfect în tactica gândită de Pep Guardiola și a ajuns la 14 goluri marcate în doar 8 meciuri jucate în campionatul Angliei.

Fanii din Premier League nu vor să-l mai vadă pe Erling Haaland

Evoluțiile magistrale ale lui Erling Haaland i-au făcut pe unii să spună că norvegianul este de pe altă planetă. Doar că această caracterizare a fost preluată ad litteram de unii, astfel că sute de mii de fani vor ca atacantul să fie exclus din Premier League.

ADVERTISEMENT

Mai exact, peste 400.000 de suporteri ai rivalelor lui Manchester City au semnat o petiție adresată Guvernului Britanic prin care cer autorităților să nu-i mai permită lui Haaland să joace în campionatul Angliei, pe motiv că ”este robot”.

Este o luare de atitudine cu adevărat hilară și fără șanse de a avea sorți de izbândă, dar acest lucru arată câtă teamă inspiră internaționalul norvegian adus în această vară de Pep Guardiola pe Etihad Stadium.

ADVERTISEMENT

Cum l-a descris un adversar din Champions League

Ultima ”ispravă” a lui Erling Haaland a venit la meciul din Champions League cu FC Copenhaga, câștigat de Manchester City cu 5-0. Norvegianul a reușit o ”dublă” și a devenit al treilea jucător care înscrie în fiecare dintre primele 3 apariții în această competiție pentru un club englez.

La finalul întâlnirii din Danemarca, Jack Grealish a fost pus să-l descrie pe coechipierul său din atac și acesta a povestit un moment amuzant cu portarul celor de la FC Copenhaga, polonezul Kamil Grabara.

ADVERTISEMENT

”Este incredibil, sincer. Nu am fost martor la aşa ceva în viaţa mea. La primul şi al doilea gol, râdeam. El este mereu acolo. Portarul advers mi-a spus: ‘nu este om’. Sper să continue astfel şi să ne ducă spre glorie”, a declarat Grealish.

Recorduri pe bandă rulantă în Premier League

Performanța uluitoare a lui Erling Haaland vine să confirme prestația de excepție avută în derby-ul orașului Manchester, atunci când City a învins-o pe United cu 6-3, iar atacantul a reușit un hattrick de poveste.

ADVERTISEMENT

Norvegianul a reușit trei hattrick-uri consecutive într-un meci jucat pe teren propriu, după cele cu Crystal Palace și Nottingham Forest, și a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește această performanță.

ADVERTISEMENT