Sport

Ermal Krasniqi, gol și pasă decisivă la debut pentru CFR Cluj! Dan Petrescu a avut „ochi” pentru atacantul care ne va fi adversar în preliminariile pentru EURO 2024

Ermal Krasniqi a debutat cu gol pentru CFR Cluj în duelul cu Farul Constanța, iar Dan Petrescu a avut „ochi” pentru fostul adversar al campioanei României din Conference League.
23.01.2023 | 21:33
Ermal Krasniqi gol si pasa decisiva la debut pentru CFR Cluj Dan Petrescu a avut ochi pentru atacantul care ne va fi adversar in preliminariile pentru EURO 2024
Ermal Krasniqi, gol la debut pentru CFR Cluj. Sursă foto: Facebook/CFR Cluj
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Ermal Krasniqi de la FK Balkani, fosta adversară a CFR-ului din grupele Conference League.

Ermal Krasniqi, gol și pasă decisivă la debutul pentru CFR Cluj

Ermal Krasniqi a avut parte de un debut de vis pentru CFR Cluj reușind să marcheze un gol în minutul 49 în confruntarea cu Farul Constanța și să ofere o pasă decisivă în minutul 77 pentru Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

Atacantul kosovar îi răsplătește încrederea lui Dan Petrescu, după ce tehnicianul l-a evidențiat încă din cantonamentul de iarnă, de la Oliva Nova, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Ermal Krasniqi a fost remarcat de către Dan Petrescu după meciurile pe care CFR Cluj le-a avut împotriva celor de la FK Balkani în grupele Conference League, chiar dacă acesta nu a marcat contra campioanei României.

ADVERTISEMENT

Totuși, Krasniqi a reușit să marcheze două goluri în grupele Conference League, împotriva lui Sivasspor și împotriva Slaviei Praga, reușind și o pasă decisivă împotriva turcilor.

„Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine și unii sunt foarte bine, cel mai bine s-a prezentat Krasniqi, a zis că a făcut foarte multe lucruri în vacanță, s-a văzut”, spunea Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Ermal Krasniqi

Ne poate fi adversar în preliminariile EURO 2024

Forma bună de la echipa de club l-a adus pe Ermal Krasniqi la echipa națională a statului Kosovo, reușind să debuteze într-un meci amical cu Insulele Feroe, scor 1-1.

România se va duela cu naționala Kosovo în preliminariile EURO 2024, iar în grupa „tricolorilor” se mai regăsesc și: Elveția, Belarus, Israel și Andorra.

ADVERTISEMENT

Campioana României a plătit 200.000 de euro pentru a-l transfera în iarnă de la FK Balkani pe Ermal Krasniqi, unul dintre cei mai importanți jucători ai kosovarilor.

În actualul sezon, pentru FK Balkani, Krasniqi a marcat 11 goluri și a oferit 7 pase decisive în 30 de meciuri jucate în toate competițiile. Alături de FK Balkani are și un titlu de campion, obținut în sezonul 2021/2022.

  • 375.000 de euro este cota de piață a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT