Sport

Evenimentele zilei din sport, duminică 17 octombrie. Kun Aguero a debutat la Barcelona. Rapid o învinge pe CFR Cluj, scor 2-0

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de duminică 17 octombrie.
18.10.2021 | 00:30
Evenimentele zilei din sport duminica 17 octombrie Kun Aguero a debutat la Barcelona Rapid o invinge pe CFR Cluj scor 20
ADVERTISEMENT

Achiziționat de Barcelona în această vară, liber de contract, Sergio Kun Aguero a debutat în sfârșit pentru gruparea catalană. Argentinianul a suferit o ruptură musculară la puțin timp după ce a ajuns pe Camp Nou, astfel că prima apariție oficială pentru trupa catalană a fost amânat.

În Premier League s-au derulat clipe de groază în tribunele arenei Saint James Park din Newcastle, la meciul cu Tottenham. Unui suporter al gazdelor i s-a făcut rău, iar arbitrul a întrerupt meciul preț de 7 minute pentru ca medicii celor două echipe să-i acorde ajutor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Sergio Aguero a debutat la Barcelona

Argentinianul Sergio Kun Aguero a jucat primele minute într-un meci oficial pentru Barcelona. Atacantul de 33 de ani a semnat în luna mai a acestui an un contract valabil pentru două sezoane, dar, din cauza unei accidentări, debutul său pentru trupa de pe Camp Nou a fost amânat.

Aguero a intrat în minutul 87 al meciului cu Valencia, câștigat de catalani cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Absu Fati, Depay și Coutinho. Pentru Valencia a înscris Gaya.

ADVERTISEMENT

Liber de contract, după 10 ani petrecuți la Manchester City, Sergio Aguero a avut mai multe oferte și a condiționat mutarea la Barcelona de rămânerea lui Lionel Messi, între timp plecat la PSG.

Meciul Newcastle – Tottenham, întrerupt 7 minute

Partida dintre Newcastle United și Tottenham Hotspur a fost întreruptă în prima repriză după ce unui fan al ”coțofenelor” i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l readuce în stare de conștiență.

ADVERTISEMENT

Era minutul 42 când apărătorul londonezilor, Sergio Reguilon l-a atenționat pe centralul Andre Marriner despre evenimentele din tribune. Marriner a oprit imediat jocul și a permis medicilor celor două echipe să intervină pentru a-i acorda primul ajutor.

După reluarea meciului, oficialii lui Newcastle au postat un anunţ pe contul oficial de Twitter şi au dezvăluit că suporterul este în stare stabilă şi a fost transporat de urgenţă la spital.

ADVERTISEMENT

Încă un caz de COVID la FCSB. Roș-albaștrii nu mai au cu cine juca meciul cu Farul

Situația se înrăutățește pentru FCSB. După meciul cu CS Mioveni a apărut un nou caz de infectare cu COVID-19 și trupa lui Edi Iordănescu este într-o situație imposibilă. Meciul cu Farul Constanța va fi, aproape sigur, amânat.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, lotul și așa decimat al roș-albaștrilor a efectuat o nouă testare anti-COVID, iar rezultatele arată că încă un jucător s-a infectat.

Cum la meciul cu CS Mioveni roș-albaștri au dispus de doar 13 jucător, limita minimă pentru a putea disputa un meci, partida cu Farul Constanța de la sfârșitul săptămânii viitoare va fi cel mai probabil amânată.

FANATIK a aflat că în condițiile în care la FCSB vorbim deja de un focar de coronavirus, oficialii roș-albaștrilor vor face în cursul zilei de luni o solicitare la LPF pentru amânarea disputei de la malul mării.

Gigi Becali, reproș public pentru Edi Iordănescu

Mariajul perfect dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu dă noi semne de slăbiciune. Finanțatorul roș-albaștrilor este nemulțumit de jocul echipei și i-a reproșat antrenorului lipsa spectacolului.

Nu e prima oară când între cei doi există mari diferențe de opinie. FANATIK a relatat scandalul dintre Iordănescu și Becali de la finalul lunii septembrie, când antrenorul a amenințat că va pleca dacă finanțatorul va mai încerca să influențeze procesul de pregătire a echipei.

”E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a spus Becali la Realitatea.

Rapid a administrat a doua înfrângere campioanei CFR de la revenirea lui Dan Petrescu

Rapid nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1 Casa pariurilor din luna august, dar și-a revenit în fața campioanei CFR Cluj căreia i-a administrat a doua înfrângere de la revenirea lui Dan Petrescu pe bancă.

La Mioveni, giuleștenii au făcut ceea ce știu cel mai bine. Au închis culoarele și au contraatacat devastator pentru o echipă care a părut debusolată, departe de pretențiile tehnicianului Dan Petrescu.

Bălan, un atacant care marchează rar, a înscris o dublă în poarta tânărului Hindrich și a readus entuziasmul în tabăra giuleșteană. La final, Dan Petrescu recunoștea că echipa lui a fost de nerecunoscut în meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT