Sport

Evenimentele zilei din sport, sâmbătă 16 octombrie. Manchester United, cu Ronaldo integralist, s-a făcut de râs la Leicester. Accidentare gravă pentru un titular de la FCSB

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă 16 octombrie.
17.10.2021 | 00:22
Evenimentele zilei din sport sambata 16 octombrie Manchester United cu Ronaldo integralist sa facut de ras la Leicester Accidentare grava pentru un titular de la FCSB
ADVERTISEMENT

Campionatele de fotbal ale Europei au repornit la drum după pauza internațională, iar unele dintre primele rezultate au fost surprinzătoare. Continuăm să urmărim și ceea ce se întâmplă în competiția internă în care FCSB este prima echipă afectată de noul val de infectări cu COVID.

În Premier League, Manchester United a început perfect meciul de la Leicester, dar l-a terminat în genunchi. Dacă trupa lui Cristiano Ronaldo are probleme în ceea ce privește continuitatea în rezultate, la FCSB putem vorbi deja de un veritabil focar de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Și accidentările le dau mari bătăi de cap oficialilor de la FCSB. Ovidiu Popescu s-a accidentat grav și va absenta o perioadă însemnată de timp.

Manchester United nu mai ține ritmul în Premier League

Revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a avut un efect imediat, dar de scurtă durată. După cinci partide fără eșec în debutul noului sezon, ”diavolii” au intrat pe o pantă descendentă.

ADVERTISEMENT

La Leicester, echipa pregătită de Ole Gunnar Solkjaer a deschis scorul, prin Greenwood, dar la cabine s-a intrat la scorul de 1-1. Gazdele au trecut în avantaj, Manchester United a egalat la 2 și nimeni nu anticipa finalul încins de meci ce avea să urmeze.

Veteranul Vardy și-a dus echipa în avantaj, iar Daka a consfințit umilința lui Manchester United în primul minut adițional. ”Diavolii” din Manchester (14 puncte) au bifat astfel, al treilea meci la rând fără victorie și pierd contactul cu Chelsea (19 puncte), lidera clasamentului în Premier League.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a confirmat că accidentarea lui Ovidiu Popescu e gravă

Problemele se țin scai de vicecampionii de la FCSB. După ce Edi Iordănescu și întregul staff tehnic s-au infectat cu cornavirus și au intrat în carantină, alături de alți cinci jucători, nici accidentările nu-i ocolesc pe roș-albaștri.

Așa cu FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Ovidiu Popescu s-a accidentat. Oficialii de la FCSB au sperat că cel mai polivalent fotbalist al roș-albaștrilor va putea fi recuperat pentru meciul cu CS Mioveni, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat pentru FANATIK că accidentarea mijlocașului este mult mai gravă decât s-a crezut inițial.

”Ovidiu Popescu a suferit o entorsă de gradul 3 la antrenament, va lipsi între 4 și 6 săptămâni. Mai mult spre șase”, a spus Mihai Stoica.

Arbitrul Marcel Bârdan a inventat un penalty și nu a văzut un ofsaid în victoria FCSB-ului 2-1 cu CS Mioveni

Marcel Bârsan și brigada lui au eclipsat disputa din teren dintre FCSB și CS Mioveni. Centralul a dictat eronat un penalty pentru roș-albaștri, în minutul 55.

”Niciodată nu este penalty, decât dacă vrea arbitrul. Așa ceva poate fi penalty doar dacă apărătorul saltă piciorul pentru a îl împiedica pe adversar să joace mingea. Atacantul vine din spate, iar fundașul lovește mingea, e imposibil să dai penalti”, a explicat Ion Crăciunescu, la Digisport.

Nouă minute mai târziu nici centralul Bârsan, nici asistentul de pe acea parte a terenului nu au văzut poziția de ofsaid a lui Keșeru, la faza golului de 2-0.

Deian Sorescu și Mircea Rednic, la un pas de bătaie la Mediaș

Dinamo a pierdut cu 0-2 meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, iar situația a fost cât pe ce să scape de sub control. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce s-a întâmplat în vestiarul roș-albilor.

Nemulțumit că a fost schimbat, Deian Sorescu s-a luat la ceartă cu Mircea Rednic. Discuția a degenerat și cei doi au fost aproape să se ia la bătaie.

Conducătorul lui Dinamo, Iuliu Mureșan a intervenit în scandal și la pus la zid pe căpitanul echipei din Ștefan cel Mare.

”Deian Sorescu este un jucător foarte bun şi important pentru Dinamo. Este căpitanul echipei, traversează o perioadă mai puţin bună ca formă. Poate că este nemulţumit pentru că nu a fost transferat. Aici este o problemă vis-a-vis de el.

Trebuie să înţeleagă situaţia şi fiind căpitan, are nişte obligaţii în plus faţă de ceilalţi jucători. Trebuie să se concentreze şi să joace bine pentru a se transfera în viitoarea fereastră de transferuri”, a spus Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT