Sport

Evenimentele zilei din sport, duminică 28 noiembrie. Neymar a suferit o accidentare gravă în St. Etienne – PSG 1-3. Legendarul Sir Frank Williams a murit

Fanatik vă prezintă într-un rezumat principalele evenimentele din sport ale zilei de sâmbătă 27 noiembrie. Neymar ar putea rata ultimele meciuri ale anului. Fondatorul echipei de F1 Williams s-a stins din viață.
29.11.2021 | 00:26
Evenimentele zilei din sport duminica 28 noiembrie Neymar a suferit o accidentare grava in St Etienne  PSG 13 Legendarul Sir Frank Williams a murit
ADVERTISEMENT

Vedeta braziliană a vicecampioanei Franței, Neymar, a suferit o nouă accidentare care l-ar putea scoate din circuit o vreme îndelungată. Frank Williams, fondatorul echipei de F1 Williams a trecut la cele veșnice. Iată, în continuare, cele mai importante evenimente ale zilei, prezentate de FANATIK.

Neymar a ieșit în lacrimi de pe teren

Brazilianul Neymar nu scapă de coșmarul accidentărilor. Duminică, în minutul 84 al întâlnirii St. Etienne – PSG 1-3, fotbalistul a fost busculat de un adversar.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic încât brazilianul nu și-a mai putut controla mișcările, a călcat strâmb și a căzut pe gazon. Fotbalistul a izbucnit în lacrimi și a cerut înlocuirea.

Echipa medicală care i-a acordat primele îngrijiri a realizat gravitatea situației și a confirmat că este nevoie de schimbarea jucătorului. Acesta a părăsit terenul pe targă.

ADVERTISEMENT

Sportul mondial este în doliu

O veste teribilă a lovit lumea sporturilor auto. Legendarul Sir Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 cu același nume, s-a stins din viață duminică dimineață.

Frank Williams a condus vreme de 50 de ani propria echipă, pe care a fondat-o încă din 1966. În 1977 a devenit oficial constructor în Formula 1.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu monopostul Williams câștiga primul Grand Prix la Silverstone. De-a lungul anilor echipa Williams a cucerit de 9 ori titlul mondial al constructorilor în F1, iar în întrecerea piloților a triumfat de alte 7 ori.

FCSB a câștigat derby-ul cu U Craiova

Cel mai așteptat meci al etapei a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1, U Craiova – FCSB s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Partida a fost marcată de gafele portarului Mirko Pigliacelli din prima repriză și execuția lui Andrei Cordea din minutele adiționale.

Cele două oponente au lăsat garda jos și și-au creat numeroase oportunități la cele două porți. Oltenii au deschis scorul, dar la pauză roș-albaștrii erau în avantaj.

Câmpanu a egalat și i-a readus pe alb-albaștrii în joc, dar totul s-a năruit în prelungiri când Cordea a reușit o super execuție.

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu vor să plece de la FCSB

Doi dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei FCSB, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu nu mai vor să continue din iarnă la echipa lui Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Cei doi sunt nemulțumiți de schimbarea antrenorului Edi Iordănescu, moment care a coincis și cu ieșirea lor din primul 11 al roș-albaștrilor.

Conform informațiilor FANATIK, Keşeru îşi caută un contract în zona arabă, pentru că a fost deja legitimat de două ori în acest sezon la echipe din Europa.

Constantin Budescu, autorul pasei decisive la golul victoriei cu Universitatea Craiova, nu mai suportă nici el criticile patronului și vrea să părăsească trupa lui Toni Petrea în această iarnă.

Chelsea nu a reușit s-o învingă pe Manchester United, dar rămâne lider în Premier League

Chlesea și Manchester United au terminat la egalitate 1-1 derby-ul etapei a 13-a din Premier League. Oaspeții au deschis scorul în minutul Sancho, în minutul 50.

Campioana Europei a atacat neîncetat și în cele din urmă și-a văzut eforturile răsplătite, în minutul 69, când Jorginho a egalat din lovitură de la 11 metri.

Chelsea se menține pe prima poziție a clasamentului, urmată de Manchester City și FC Liverpool.

Cristiano Ronaldo a început pe bancă derby-ul cu Chelsea

Vedeta lui Manchester United, portughezul Cristiano Ronaldo a fost păstrat pe bancă de antrenorul interimar Michael Carrick, în derby-ul cu Chelsea.

Abia în minutul 64 a fost trimis pe teren starul ”diavolilor” de pe Old Trafford, în locul marcatorului golului lui Man United, Sancho.

Neobișnuit cu astfel de situații, Cristiano Ronaldo nu și-a regăsit ritmul. Nu a trimis nici un șut pe poarta adversă și a încasat un cartonaș galben în minutele adiționale ale întâlnirii.

ADVERTISEMENT