Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Ilie înfige un cuțit în inima steliștilor: ”CSA în Liga 2 e echipa a doua a FCSB”. Robert Niță, intrare cu talpa: ”Cum să susții o glumă de proiect?” Video

Adrian Ilie și Robert Niță au avut comentarii extrem de dure la FANATIK SUPERLIGA la adresa CSA Steaua, după ce ”militarii” au pierdut derby-ul cu Dinamo.
16.05.2023 | 13:05
Exclusiv Adrian Ilie infige un cutit in inima stelistilor CSA in Liga 2 e echipa a doua a FCSB Robert Nita intrare cu talpa Cum sa sustii o gluma de proiect Video
Exclusiv. Adrian Ilie înfige un cuțit în inima steliștilor CSA în Liga 2 e echipa a doua a FCSB. Robert Niță, intrare cu talpa Cum să susții o glumă de proiect
ADVERTISEMENT

Trupa lui Daniel Oprița a fost umilită pe Arena Națională de marea rivală, însă marea problemă o reprezintă faptul că echipa Armatei nu are drept de promovare și practic joacă fără vreo miză.

CSA Steaua, pusă la zid de Adrian Ilie și Robert Niță

Analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au criticat vehement proiectul de la CSA Steaua, Adrian Ilie și Robert Niță fiind de părere că ”militarii” nici nu ar fi trebuit să aibă dreptul să joace în play-off-ul din eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

”Știi cum este în Spania? Echipa a doua celor de la Sevilla este în liga a doua, termină campionatul pe locul 2 și nu are dreptul să promoveze pentru că în La Liga este prima echipă. Așa este și în România. FCSB e în SuperLiga și ei sunt echipa a doua care nu au voie să promoveze.

Puteau să ia și zece de la Dinamo dacă nu au drept de promovare. Se prezintă la meci, nu au dreptul să promoveze. Pot să facă lucruri, academia merge foarte bine, dar la echipa mare nu fac nimic. Acest proiect de șase ani de zile stă pe loc. Bine că au făcut ceva la academie că dacă nu făceau nici acolo puteau să se desființeze liniștit.

ADVERTISEMENT

Au pierdut pentru că nu există motivație, ei vin doar să se prezinte la meci. Joacă pentru nimic. Eu nici nu-i lăsam să joace în play-off, poate alții doreau să promoveze sau puteau. Îi lăsam acolo cu cei care cad și să-i bată pe ăia toți”, a declarat Adrian Ilie.

VEZI VIDEO MAI JOS

Toate tunurile pe conducerea CSA Steaua

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță, a făcut o comparație între proiectul de la CSA Steaua și cel din Giulești, care au pornit în același timp, și i-a ”urecheat” pe steliștii care s-au luat de senatorul Vasile Dîncu, cel care a cerut schimbarea Legii Sportului.

ADVERTISEMENT

”Cum să susții un asemenea proiect, un asemenea eșec? Un eșec de când a fost înființată și asta din cauza oamenilor de acolo din interior. Și uite ce anomalii se întâmplă. Juristul clubului îl sună pe antrenor să-l certe că nu e pe primul loc. E o glumă de proiect.

Acest proiect începe în același timp cu proiectul care a fost la Rapid și uite că Rapid se organizează, nu depinde de Ministerul Transporturilor, nu depinde de primărie, nu depinde de nimeni și ajunge în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

L-am mai auzit pe un specialist care spunea că Dîncu (n.r. – fostul ministrul al Apărării, Vasile Dîncu) mai mult rău a făcut cu legea aia. Mă suntem nebuni? Mă acum și Dîncu e de vină? ‘N-a făcut nimic când era ministru, a aruncat vrăjeala asta pe piață, a fost emulația aia un meci, mai rău a făcut, i-a desconcentrat pe săracii jucători’. Suntem nebuni? Omul chiar a încercat să facă ceva”, a spus Robert Niță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vochin nu înțelege de ce CSA Steaua nu profită de talentele din academie

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, este siderat de faptul că cei de la CSA Steaua nu știu să profite de academia care a devenit extrem de performantă în ultimul timp.

”Este o antiteză incredibilă între ce se întâmplă cu proiectul de la echipa mare și ce se întâmplă cu academia. Academia lui CSA a devenit una dintre cele mai bune din țară. Se ocupă și au făcut din academie să fie aproape un model de dezvoltare și încep să se vadă roadele, echipele au început să prindă semifinalele, finalele anumitor competiții.

Nu pot să înțeleg de ce nu sunt în stare să se organizeze, dacă tot au dat drumul la acest proiect, ca academia să aibă o finalitate și la echipa mare. Să poată să ajungă în SuperLiga după legea existentă acum. Nu știm dacă demersul domnului Dîncu va ajunge la finalitate, dar până acum au avut ani de zile în care puteau să facă ceva”, a afirmat Vochin.

Critici vehemente pentru conducerea MApN

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a pus tunurile pe cei care conduc Ministerul Apărării și nu s-a sfiit să-i catalogheze ca fiind incompetenți pentru că nu au găsit modalitatea ca echipa să aibă dreptul de a promova.

”Incompetență crasă a celor care conduc de atâția ani destinele clubului Steaua, inclusiv prin extensie o incompetență vecină cu frisoanele dacă MApN-ul așa se ocupă de asset-urile pe care le are, nici nu vreau să mă gândesc dacă trecem la lucruri serioase. Dacă nici de fotbal nu e în stare să se ocupe…

Pare că și ministerul ia la divertisment toată povestea asta. Când era ministru, domnul Dîncu le-a creat cadrul legal pentru a promova prin acea asociere cu un privat. Există acel cadru, dar se pare că nu vor. O bagă p-asta că nu vor să mai pățească cum au pățit cu Gigi Becali și uite unde s-a ajuns”, a explicat Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT