Sport

Exclusiv. Ciprian Deac a fost operat cu succes după accidentarea la umăr. Cristi Balaj a anunțat la Fanatik SuperLiga cât va lipsi fotbalistul. Update

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunţat că Ciprian Deac şi-a încheiat sezonul. Vedeta campioanei României este operat la umăr, după accidentarea din meciul cu Sepsi.
18.04.2023 | 19:15
Exclusiv Ciprian Deac a fost operat cu succes dupa accidentarea la umar Cristi Balaj a anuntat la Fanatik SuperLiga cat va lipsi fotbalistul Update
Exclusiv. Balaj anunță o pierdere uriașă pentru CFR Cluj: "E în operație. L-am pierdut până la finalul sezonului!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-04-2023
16:22

Ciprian Deac a fost operat cu succes după accidentarea la umăr

Ciprian Deac s-a accidentat la umăr în meciul câștigat de CFR Cluj, scor 2-1 cu Sepsi în etapa a patra din play-off. Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI toate detaliile despre starea de sănătate a „veteranului” și a precizat că acesta va lipsi tot restul sezonului.

CFR Cluj a postat pe pagina oficială de Facebook că operația la umăr a lui Ciprian Deac a decurs cu succes, iar pentru fotbalist urmează perioada de recuperare. Mijlocașul campioanei României a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng.

„În urma accidentării suferite sâmbătă seara, Ciprian Deac a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Operația a decurs fără probleme, iar decarul nostru așteaptă cu nerăbdare să înceapă recuperarea. Îi suntem alături în aceste momente și suntem convinși că va trece, și de această dată, peste această încercare, ca un adevărat luptător!

Îți dorim multă sănătate, Cipri, și te așteptăm cât mai curând alături de noi!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj.

 

CFR Cluj a plătit scump victoria obţinută cu 2-1 împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Ambii marcatori ai campioanei, Bîrligea şi Deac, au ieşit accidentaţi, iar unul dintre ei şi-a încheiat sezonul.

Balaj anunță o pierdere uriașă pentru CFR Cluj: “E în operație. L-am pierdut până la finalul sezonului!”

Preşedintele echipei, Cristi Balaj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Ciprian Deac nu va mai putea evolua în această stagiune din cauza accidentării la umeri. Fotbalistul este supus unei intervenţii chirurgicale:

ADVERTISEMENT

“Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat. 

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări. 

ADVERTISEMENT

Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

Bîrligea se recuperează la “vraciul” Marijana Kovacevic: “Sper să îl avem la meciul cu Farul”

Atacantul Daniel Bîrligea a părăsit şi el terenul accidentat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Aflat într-o formă excelentă, cu goluri marcate în ultimele două etape, atacantul a plecat la tratament în Serbia, la vestita Marijana Kovacevic:

ADVERTISEMENT

“A simţit la nivel muscular ceva. Este o leziune minoră. Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.

Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren.”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: