Sport

Ciprian Deac, sperietură uriașă la încălzirea pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj. S-a întins la pământ și a acuzat o accidentare

Ciprian Deac a acuzat probleme medicale la încălzirea dinaintea meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj și a rămas întins pe gazon de durere.
02.04.2023 | 21:04
Ciprian Deac sperietura uriasa la incalzirea pentru Universitatea Craiova  CFR Cluj Sa intins la pamant si a acuzat o accidentare
Ciprian Deac a acuzat probleme medicale la încălzirea dinaintea meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj și a rămas întins pe gazon de durere. Sursă foto: Flaviu Buboi/Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Bănie este una festivă pentru Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a ajuns la meciul 700 în cariera de tehnician și speră să poată sărbători printr-o victorie.

Ciprian Deac, probleme medicale înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Doar că ”Bursucul” a tras o sperietură zdravănă chiar înainte de începerea partidei Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga, atunci când Ciprian Deac a acuzat probleme medicale la încălzire.

ADVERTISEMENT

Jucătorii campioanei României se pregăteau pentru derby-ul împotriva oltenilor, dar Deac a fost aproape de o accidentare teribilă. În momentul în care a încercat să șuteze la poartă a simțit o durere, cel mai probabil la genunchi.

Schimonosit de durere, veteranul din Gruia s-a întins pe gazonul stadionului ”Ion Oblemenco” sub privirile uluite ale colegilor. Staff-ul medical a venit imediat să-i acorde primul ajutor și fotbalistul a reușit să se ridice de la pământ.

ADVERTISEMENT

După câteva mișcări de streching, prin care a vrut să observe dacă totul este în regulă, Ciprian Deac și-a reluat încălzirea alături de colegii săi. Se pare că piciorul a rezistat, pentru că jucătorul a început partida.

Petrescu s-a plâns de numeroasele absențe din lot

Dan Petrescu se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea întâlnirii de la Craiova. FANATIK a aflat că Mario Camora va rata meciul din Bănie și va continua recuperarea, pentru a nu risca o eventuală recidivă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a pierdut și pe Nana Boateng pentru meciul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că mijlocașul, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dan Petrescu, nu a făcut deplasarea din cauza unei rupturi musculare.

A fost un nou moment prielnic pentru Dan Petrescu să se plângă de problemele de efectiv. Și că nu a putut pregăti meciul așa cum își dorea. Scoțând în evidență, pe de altă parte, atuurile adversarului.

ADVERTISEMENT

”Janga și Yeboah au avut un parcurs incredibil să ajungă aici. N-au reușit să ajungă la antrenament. Camora e accidentat. Boateng s-a accidentat în meciul amical cu Sibiu.

Mai sunt și alți jucători cu accidentări mici, sper să îi recuperăm până la ora meciului. Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu. Moralul poate nu e așa de bun, mai ales după rezultatul cu Rapid din ultima etapă”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT