Sport

Exclusiv. Cea mai dură reacție despre situația lui Mihai Pintilii la FCSB. „Cum, mă, să-i dai 4 etape de suspendare pentru că muncește? E narcotic, golan, derbedeu?” Video

Suspendarea lui Mihai Pintilii de pe banca FCSB-ului a stârnit o reacție extrem de dură. Antrenorul roș-albaștrilor va reveni la margine după prima etapă din play-off.
07.03.2023 | 15:04
Exclusiv Cea mai dura reactie despre situatia lui Mihai Pintilii la FCSB Cum ma sai dai 4 etape de suspendare pentru ca munceste E narcotic golan derbedeu Video
Dumitru Dragomir a avut cea mai dură reacție cu privire la suspendarea lui Mihai Pintilii de pe banca FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal și pe lângă faptul că a ratat meciurile cu Petrolul Ploieși și UTA Arad, antrenorul fără licență PRO al roș-albaștrilor nu va putea sta pe bancă nici în ultima etapă cu Sepsi, și nici în prima rundă din play-off. Dumitru Dragomir a avut o reacție extrem de dură la emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ după decizia Comisiei de Disciplină.

Dumitru Dragomir, cea mai dură reacție în ceea ce privește situația lui Mihai Pintilii la FCSB: „Cum este posibil?”

După ce Vivi Răchită a sărit în apărarea lui Mihai Pintilii și a avut o reacție tranșantă după decizia Comisiei de Disciplină, a venit rândul lui Dumitru Dragomir să conteste hotărârea de a-l suspenda patru etape pe tehnicianul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„E o greșeală, totuși, pentru că nu-l lasă pe Pintilii. Cum, mă, să-i dai 4 etape pentru că muncește omul de rupe pământul? Mă, ăștia de la Federație, să nu mai vorbesc… Cum este posibil să-i dai patru etape unui om care muncește.

Dacă era un golan, un derbedeu, un narcotic, atunci da. Dar pe el l-a pus patronul să muncească”, a fost reacția dură a lui Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Pe lângă suspendarea lui Pintilii, FCSB a fost sancționată cu o amendă de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, de aceeași părere cu Gigi Becali în cazul lui Pintilii pe banca FCSB-ului: „Este nedrept”

Dumitru Dragomir este de aceeși opinie cu Gigi Becali în ceea ce privește situația lui Pintilii la FCSB. Fostul președinte al LPF este de părere că Mihai Pintilii trebuie să fie lăsat pe banca FCSB-ului și trebuie să fie lăsat să muncească.

„Vorba lui Gigi Becali. E un slujitor. Bă, dar e un slujitor corect. Dai tu locuri de muncă, Federația? Dau patronii locul de muncă. În loc să ai grijă de ei tu îi suspenzi?

ADVERTISEMENT

Le iei și taxe. Bineînțeles că este nedrept, pentru că rețineți este o meserie, iar ăsta e un ucenic. Ucenicul face costum mai bun decât maestrul”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Răzvan Burleanu a anunțat amenzi uriașe și suspendări drastice pentru antrenorii care-și închiriază licența

Gigi Becali l-a numit pe Leo Strizu antrenor principal la FCSB, la finalul anului trecut. Totul pentru a-l folosi pe fostul tehnician al roș-albaștrilor drept „paravan” pentru Mihai Pintilii, cel care nu deține licență PRO, dar care se ocupă de pregătirea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Pentru a evita astfel de cazuri, Comitetul Executiv al FRF a elaborat o serie de amenzi și suspendări drastice care vor intra în vigoare începând din sezonul viitor. FCSB, prin președintele Valeriu Argăseală, a votat noile reguli.

„Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care acesta în fapt nu o va exercita, facilitând astfel clubului respectiv folosirea licenței sale în scopul îndeplinirii formale a unor cerințe de regulament, astfel încât să permite unei alte persoane, care nu deține calificarea / licența necesară să exercite fără drept funcția respectivă constituie o abatere disciplinară.

„Iar această abatere disciplinară se sancționează cu suspendarea pe o perioadă de 2 ani de zile și o amendă de 20.000 de lei. Persoana care exercită în fapt funcția pentru care nu deține calificarea necesară va primi o penalitate financiară de minimum 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare conform regulamentului.

Un element nou: clubul în cauză va achita o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla. A fost o decizie luată astăzi în unanimitate, le mulțumesc colegilor din Comitetul Executiv pentru faptul că am reușit să implementăm această măsură, prin care ne dorim să prevenim încălcarea regulamentului, nu să ajungem în situația de a sancționa”, a declarat Răzvan Burleanu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT