Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Craiova lui Mititelu a căzut de pe val, oltenii s-au “dezumflat”. “Probabil din cauza asta”. Napoli, out!? Video

FC U Craiova a căzut de pe val odată cu eliminarea din Cupa României. Echipa lui Nicolo Napoli a pierdut cu UTA Arad, scor 0-1 în sferturile competiției.
05.04.2023 | 11:35
Exclusiv Craiova lui Mititelu a cazut de pe val oltenii sau dezumflat Probabil din cauza asta Napoli out Video
FC U Craiova 1948 traversează o perioadă extrem de slabă, fiind eliminată din Cupa României. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a ratat al doilea obiectiv al sezonului după ce a pierdut meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul SuperLigii. Echipa finanțată de Adrian Mititelu a fost eliminată din sferturile Cupei României, scor 0-1 cu UTA Arad, iar specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat jocul dezamăgitor arătat aseară de elevii lui Nicolo Napoli.

FC U Craiova 1948 a căzut de pe val: „Un joc foarte slab”

FC U Craiova a avut un start excelent de an, reușind să adune 7 meciuri consecutive fără înfrângere și să joace meci decisiv cu Sepsi pentru calificarea în play-off-ul SuperLigii. După ce au pierdut categoric, scor 0-4 la Sf. Gheorghe, echipa finanțată de Adrian Mititelu a arătat extrem de rău.

ADVERTISEMENT

Deși a câștigat în prima etapă din play-out, scor 3-0 cu CS Mioveni, oltenii au pierdut pe teren propriu cu rivala pentru baraj, Petrolul Ploiești, scor 0-1 și au fost eliminați din Cupa României, scor 0-1 cu UTA Arad. Florin Motroc a rămas surprins de jocul foarte slab al elevilor lui Nicolo Napoli.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mi-au lăsat o impresie proastă. FC U Craiova 1948 mă așteptam să trateze meciul altfel. Mai ales că știu ambițiile de acolo, declarate de foarte multe ori. Din păcate, fiecare obiectiv ușor, ușor e ratat. A fost ratat play-off-ul, acum s-a ratat și Cupa României. Probabil că mai este doar șansa de a prinde locul 1 din play-out și speranța ca vor juca într-o cupă europeană. Ce este de menționat este jocul Craiovei de aseară. 

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut un joc foarte slab. Am văzut că au dat-o pe teren, pe condițiile de joc. S-a pierdut meciul din atitudine, nu din teren. Craiova dacă își dorea să meargă mai departe trebuia să abordeze jocul atlfel. Ei nu au pierdut jocul din cauza terenului. Asta e părerea mea”, a spus Florin Motroc, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nicolo Napoli, out de la FC U Craiova 1948 după eliminarea din Cupa României!?: „Echipa nu mai joacă aproape nimic”

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, a dezmințit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI zvonurile potrivit cărora Nicolo Napoli va pleca de pe banca oltenilor. Totuși, oficialul oltenilor a dezvăluit că înțelegerea cu antrenorul italian expiră în vară, iar o posibilă prelungire depinde de obiectivele pe care FC U Craiova trebuie să le atingă. Dănuț Lupu este convins că antrenorul italian nu va prinde finalul sezonului în Bănie.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus-o și după ce au pierdut meciul cu Sepsi, am spus că vor avea o perioadă foarte grea. Eu nu i-am dat lui Napoli trei etape, dar văd că a rezistat. (n.r. nu-l prinde pe Nicolo Napoli finalul de sezon la FC U Craiova?) Părerea mea.  La un moment dat aveau trei obiective dintre care două le-au pierdut, al treilea mi-e greu să cred că o să-l realizeze. Într-adevăr, nu mai joacă aproape nimic din echipa care juca ceva. 

Poate au reușit să aibă un joc plăcut atâta timp cât n-au avut presiune. În momentul când s-a pus presiune pe ei, pe vestiar, pe antrenor eu spun că undeva s-a rupt frumusețea lor pe care o aveau la începutul campionatului”, a spus și Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, mesaj clar pentru FC U Craiova 1948: „Sezon ratat pentru ei”

Ultimul obiectiv al FC U Craiova 1948 pentru restul sezonului rămâne clasarea pe un loc de baraj și o eventuală participare în cupele europene. Totuși, misiunea este extrem de dificilă pentru Nicolo Napoli, iar Florin Gadoș susține că jucătorii sunt cu moralul la pământ.

„Nu e un avantaj dacă vii din străinătate. Până la urmă valoarea jucătorilor e apropiată a celor din străinătate și a celor din țară. Au avut evoluții oscilante tot sezonul. Meciuri încântătoare în care ziceam ce echipă are Craiova, se bate la titlu vorbea Adrian Mititelu la un moment dat și ajunge să câștige cu ”U” Cluj cu 5-0 acasă și pe urmă să piardă cu Sepsi meciul decisiv într-o manieră categorică. 

Îmi aduc aminte că zicea Mititelu în emisiune chiar înaintea meciului decisiv cu Sepsi că nu contează chiar dacă pierd și intră în play-out se vor lupta pentru a ajunge la acel baraj. Probabil, încerca să ia din presiunea care era pe echipă în acel moment. Pare un sezon ratat pentru ei, nu știu ce mai pot face. Din punct de vedere mental sunt la un nivel destul de jos”, a fost analiza lui Florin Gardoș.

„FC U Craiova a părut cocoțată pe un piedestal mult prea înalt”

Cristi Costache este de părere că evoluțiile bune, dar puține ale lui FC U Craiova 1948 au făcut ca echipa din Bănie să fie foarte lăudată foarte mult, iar pretențiile emise să fie mult prea mari. „Aș vrea să menționez faptul că toată lumea deplânge căderea Craiovei lui Mititelu, dar ea a părut cocoțată pe un piedestal mult prea înalt pentru aspirațiile ei. Să nu uităm. Echipa condusă atunci de Croitoru începuse cvasidezastruos.

Era o candidată la retrogradare. Nici de cum de a aspira oarecum la cele trei obiective și la care a ajuns forțat. Nu prea reușești să o cataloghezi pe Craiova acestui sezon. Început chinuit, chiar amenințător pentru soarta echipei. A mai venit disputa dintre patron și suporteri. Anul a fost zbuciumat și cred că supraviețuirea pe undeva pe la mijloc e mai aproape față de ceea ce reprezintă echipa. 

O vreme a părut mai destupată decât Craiova lui Rotaru. Jucau oarecum mai decent, ducea către o anume estetică a fotbalului pe care nu o întâlneai oriunde pe la noi. Mi se pare că și Sepsi nu mai înseamnă nimic acum. Sepsi va fi ca și în multe alte campionate ciuca bătăilor. Pare să nu conteze absolut deloc acolo. Îi rămâne varianta cu trofeul numărul doi. Unde are avantajul de a întâlni o echipă amărâtă, Mioveni. Ar mai putea salva sezonul”, a mărturisit Cristi Costache, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT