Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cu cine ar ţine Ilie Năstase într-un derby CSA Steaua – FCSB!

Ilie Năstase a dezvăluit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu cine ţine într-un derby CSA Steaua - FCSB. Fostul lider mondial crede că şi echipa din Liga 2 este nedreptăţită.
15.04.2023 | 23:25
Exclusiv Cu cine ar tine Ilie Nastase intrun derby CSA Steaua  FCSB
Exclusiv. Cu cine ar ţine Ilie Năstase într-un derby CSA Steaua - FCSB! Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB și CSA Steaua s-a accentuat în ultimele săptămâni. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares. Ulterior, senatorul Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, a depus o inițiativă legislativă care să permită celor de la CSA Steaua promovarea în SuperLiga.

Cu cine ar ţine Ilie Năstase într-un derby CSA Steaua – FCSB: “Pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi!”

Disputa dintre FCSB şi CSA Steaua pentru siglă şi palmares datează deja de 8 ani, iar acest război care i-a divizat pe stelişti nu dă semne să se încheie prea curând, situația fiind una complicată.

ADVERTISEMENT

Unul dintre steliştii de seamă ai sportului românesc, Ilie Năstase, a dezvăluit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cu cine ar ţine într-un meci CSA Steaua – FCSB:

“Văd un derby între CSA şi FCSB în prima ligă. Dar pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi. Eu aşa văd. Poate cei care au jucat pentru Steaua, văd altfel. Dar eu aşa văd. Dacă nu era Becali, echipa asta nu mai exista”, a dezvăluit Năstase.

ADVERTISEMENT

Năstase crede că CSA Steaua este nedreptăţită: “Este o minciună gogonată. Toate echipele din provincie sunt susţinute de primării”

Chiar dacă o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei, Ilie Năstase este de părere şi că echipa din liga secundă este nedreptăţită. Fostul lider mondial la tenis este de părere că CSA ar trebui să aibă drept de promovare:

“Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în SuperLiga este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. 

ADVERTISEMENT

De ce facem excepţie pentru Steaua? Este o nedreptate, toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS:

CSA Steaua, încă un an în liga secundă?!

CSA Steaua nu a avut drept de promovare în sezonul precedent când a încheiat pe loc de baraj. În această stagiune, “militarii” speră ca “legea Dîncu” să fie adoptată cât mai repede, dar specialiştii din zona politică susţin că este aproape imposibil ca Steaua să aibă drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Echipa Armatei este pe locul doi în liga secundă. Dacă nu va avea drept de promovare la finalul campionatului, locul în SuperLiga va fi luat de următoarea clasată care îndeplineşte criteriile de a juca în liga de elită.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT