Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Frăția oltenească la care nimeni nu se aștepta. Mihai Rotaru este total de partea lui Adrian Mititelu. „Ce vină are? Sincer, acum!” Video

Aliat surpriză pentru Adrian Mititelu în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe. Rivalul Mihai Rotaru vrea ca Sepsi - FC U Craiova să se rejoace!
03.03.2023 | 17:10
Exclusiv Fratia olteneasca la care nimeni nu se astepta Mihai Rotaru este total de partea lui Adrian Mititelu Ce vina are Sincer acum Video
Exclusiv. Frăția oltenească la care nimeni nu se aștepta. Mihai Rotaru este total de partea lui Adrian Mititelu. „Ce vină are? Sincer, acum!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Comisia de Recurs a stabilit un nou termen în cazul scandalului de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova 1948. La primul termen, covăsnenii au câștigat partida la „masa verde”. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu.

Mihai Rotaru e de partea lui Adrian Mititelu și cere rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948

Deși este binecunoscută rivalitatea dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, Mihai Rotaru este de partea lui Adrian Mititelu, pe care îl consideră nevinovat în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Rejucare e decizia corectă. Adrian Mititelu nu avea ce să facă, nu avea pârghiile necesare, nu avea ce să facă. Nu poți condamna pe cineva pentru o faptă pe care n-o putea infulența în niciun fel.

Mai mult, ce vină au Petrolul sau Hermannstadt, echipe care erau în luptă în acel moment cu Sepsi și cu Adrian Mititelu pentru un loc de play-off. Ce vină au că Sepsi primește trei puncte care n-au fost câștigate pe teren?

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să fiu acuzat pentru o crimă că nu l-am oprit pe x să facă o crimă eu fiind în alt oraș. Nu am cum. De ce? Că nu l-am educat la timp sau nu i-am atras atenția? Nu poți condamna pe cineva pentru o faptă pe care nu avea cum să o infulențeze.

Am spus-o de la început. A fost o greșeală. Nu poți condamna un om care nu avea nicio pârghie. Da-ți-mi un singur exemplu de pârghie pe care o avea Adrian Mititelu ca să prevină ce s-a întâmplat. Nu există niciuna”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Rotaru este de părere că cei de la Comisia de Recurs se pot folosi de alte precedente similarde din fotbalul românesc și a dat câteva exemple concrete .„Rejucarea meciului U Cluj – CFR Cluj de acum 11 ani de zile.

Se poate discuta din acest mod. Meciul nostru cu CFR, finala campionatului, au fost stabilite alte reguli în acel moment în sensul care a fost un meci de campionat cu prelungiri, penaltyuri șamd. Dar eu cred că cei de la comisiil au pârghiile necesare să se rejoace meciul din minutul 20 și cât era”, a adăugat patronul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT