Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali, hohote de râs în direct la Fanatik SuperLiga! Ce a spus după Dinamo – Steaua: „Pentru ce cheltuiți!?”. Video

Gigi Becali s-a „cocoșat” de râs după ce CSA Steaua a pierdut cu 0-3 în fața lui Dinamo. Patronul FCSB-ului a caracterizat în stilul caracteristic eșecul „militarilor”.
16.05.2023 | 12:45
Exclusiv Gigi Becali hohote de ras in direct la Fanatik SuperLiga Ce a spus dupa Dinamo  Steaua Pentru ce cheltuiti Video
Exclusiv. Gigi Becali, hohote de râs în direct la Fanatik SuperLiga! Ce a spus după Dinamo - Steaua: „Pentru ce cheltuiți!?”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Latifundiarul din Pipera a comentat inclusiv eșecul lui CSA Steaua cu Dinamo, scor 0-3, și a râs de soarta „militarilor”.

Gigi Becali a râs cu lacrimi după înfrângerea suferită de CSA Steaua în fața lui Dinamo

Deși are emoții în lupta la titlu din SuperLiga, patronul FCSB-ului este cu ochii și pe ceea ce se întâmplă în eșalonul secund, acolo unde, în etapa a 8-a din play-off, CSA Steaua a pierdut la scor de neprezentare în fața lui Dinamo. „Militarii” joacă pentru al doilea an la rând fără drept de promovare.

ADVERTISEMENT

(n.r. – ce părere aveți de dezastrul de aseară și de tot haosul cu CSA, un proiect eșuat) Dar ce au făcut? Ce au făcut săracii? Nu au luat decât 3. Vorbeam cu MM (n.r. – Mihai Stoica). MM mi-a zis, băi, Gigi, eu nu mă uit niciodată. Uite, mă, au dat gol. Nu, Gigi, nu m-am uitat niciodată.

Acum stai să vedem. Niște motivări care se vor da, niște rechizitorii, nu știu, că nu îi doresc rău astuia de la Chiajna, de pe modelul ăla vom face noi plângerea penală. Să vedem pentru ce cheltuiți bani, milioane de euro din bani publici, dacă nu aveți nicio perspectivă și nu aveți voie să faceți fotbal?

ADVERTISEMENT

Eu înțeleg fotbal amator, dar fotbal amator pe 30-50 de mii pe an, adică ne distrăm. Dar ca să faci fotbal și să dai 3 milioane de euro pe an din bani publici când nu ai nicio perspectivă, trebuie să răspundă cineva”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Adrian Ilie a avut demnitate”

În studioul FANATIK SUPERLIGA s-a aflat și Adrian Ilie, fostă mare glorie a Stelei, și unul dintre cei mai aprigi susținători ai FCSB-ului, motiv pentru care Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa „Cobrei”.

ADVERTISEMENT

„De exemplu Adrian Ilie și bravo lui, omul a avut demnitate. Omul știe cine e Steaua, știe ce e FCSB și nu se duce acolo să facă Steaua”, a adăugat patronul celor de la FCSB.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat!

ADVERTISEMENT

De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT