Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Horia Ivanovici, cucerit total de un gest făcut de Florinel Coman: „FCSB și-a găsit liderul. Îl ador!”. Video

Florinel Coman a impresionat la derby-ul cu Universitatea Craiova, chiar dacă a fost înlocuit în repriza a doua. Horia Ivanovici a subliniat un gest superb al mijlocașului
01.05.2023 | 21:20
Exclusiv Horia Ivanovici cucerit total de un gest facut de Florinel Coman FCSB sia gasit liderul Il ador Video
Exclusiv. Horia Ivanovici, cucerit total de un gest făcut de Florinel Coman FCSB și-a găsit liderul. Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e vioara întâi la FCSB în play-off, iar mijlocașul l-a impresionat pe Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Florinel Coman, gest de mare campion pentru Andrei Ivan după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Un caracter minunat”

Horia Ivanovici a ținut să scoată în evidență un gest care a trecut neobservat după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB„Apropo de gesturi. Vreau public să-i felicit și pe Neubert și pe Florinel Coman, care s-au dus la Andrei Ivan. Thomas Neubert arată că pe lângă faptul că e un mare profesionist, mult mai important de atât e om! Iar Florinel Coman s-a maturizat fantastic. Îl ador pe Florinel.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

I-am văzut discursul după înfrângerea din Giulești. Un discurs de băiat cu creier. Realist, maturizat, un discurs de bărbat adevărat a avut după meciul cu Rapid. A spus lucrurilor pe nume, nu a atacat, nu s-a plâns ca o muiere. A fost jos pălăria.

Iar gestul ăsta, să îl consoleze pe neconsolatul Andrei Ivan, arată nu doar că Florinel este poate cel mai bun jucător și complet din Liga 1 și un caracter minunat”, a mai spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, singurul remarcat al lui Adrian Ilie după prima repriză: „Singurul care avea un echilibru în joc”

Adi Ilie a apreciat și el ceva la Florinel Coman: „În primele 25 de minute, când jocul era în cu totul alt film, a fost singurul jucător unu contra unu care ținea de minge. Era liniștit. Juca altfel. Era singurul care avea un echilibru în timpul jocului. Ca un lider. Matur, dribla unu la unu”.

Robert Niță a mai pomenit un gest neașteptat al lui Florinel Coman de la meciul cu Rapid: „După meciul din Giulești, și de astea spun de maturitate, singuriul jucător a fost Florinel Coman. Poate și pentru liniștea pe care o are acasă, e proaspăt tată. Și Giuleștiul nu e un stadion prietenos cu oaspeții. Au un anumit respect, dar când e vorba și de FCSB se mai schimbă lucrurile. 

ADVERTISEMENT

Singurii jucători care au aplaudat suporterii rapidiști rămași pe stadion au fost Coman și Tavi Popescu. Au mers la galerie, au cântat cu suporterii lor 15 minute, ultimii doi au ridicat mâinile sportiv și i-au aplaudat pe suporteri. Asta dă dovadă de maturitate”.

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA e de părere că Florinel Coman e principala armă a FCSB-ului în lupta la titlu: „FCSB și-a găsit liderul în Florinel Coman și e cel care le poate aduce titlul. La fel cu e Alibec la Farul. Ăsta va fi marele duel și să sperăm că nu va intervine arbitrajul. CFR-ul din păcate n-are lider. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT