Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “L-ai mai văzut pe Hagi să facă asta?”. Strategia “Regelui” pentru finala cu FCSB, analizată în direct la Fanatik Superliga. Video

Strategia lui Gică Hagi pentru finala de titlu dintre Farul și FCSB a fost analizată în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
19.05.2023 | 12:00
Exclusiv Lai mai vazut pe Hagi sa faca asta Strategia Regelui pentru finala cu FCSB analizata in direct la Fanatik Superliga Video
Strategia lui Gică Hagi pentru derby-ul Farul - FCSB a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci al sezonului va avea loc la Ovidiu, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Farul primește vizita celor de la FCSB în meciul care poate decide câștigătoarea campionatului din acest sezon. Cu o victorie, „marinarii” vor cuceri matematic trofeul înainte de ultima etapă. Strategia lui Gică Hagi din ultimele zile a fost analizată în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Strategia lui Gică Hagi, analizată la FANATIK SUPERLIGA: „L-ai văzut să răspundă vreunui jucător advers?”

Tensiunea și emulația care s-au creat în jurul derby-ului Farul și FCSB au atins cote maxime, iar presiunea a fost resimțită chiar și de Gică Hagi, fostul mare fotbalist al României și managerul tehnic al echipei de la malul Mării Negre. „Regele” a intrat în jocul declarațiilor și i-a răspuns acid lui Ștefan Târnovanu înaintea meciului de foc de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Strategia lui Gică Hagi a fost lăudată de Robert Niță, fiind convins că partida de la Ovidiu va fi deschisă oricărui rezultat. „La meciul acesta o să fie cum este la derby-urile inter-bucureștene. Nu se mai ține cont de forma de moment, e un meci cu presiune.

Strategia din săptămâna premergătoare. L-ai văzut pe Hagi vreodată să răspundă vreunui jucător de la o echipă adversă? E foarte inteligent. E o formă de a pune presiune și nu pune presiune pe arbitraj, ci pe echipa adversă”, a fost analiza lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„E foarte inteligent și încearcă să pună presiune”

Totodată, în finalul sezonului, Gică Hagi a avut intervenții telefonice mai multe în comparație cu restul sezonului, atunci când și-a pregătit meciurile în liniște. Strategia „Regelui” a fost dezvăluită de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii fiind convins că managerul tehnic încearcă să le insufle jucătorilor săi că sunt superiori.

„Eu zic că Gică Hagi e foarte inteligent și încearcă să pună presiune invocând trecutul. Le spune jucătorilor lui: ‘Vezi că sunteți mai buni decât ăștia. Că per total sunteți mai buni’.

ADVERTISEMENT

Mai e încă un lucru la Gică Hagi. L-ați văzut înaintea unui meci important pe Gică Hagi intrând două seri la rând în direct? E meci decisiv. Miercuri a intrat, aseară a intrat. L-ați văzut voi pe Gică Hagi să stea pe la televizor?”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Alin Buzărin, comparație fără precedent: „Păstrând proporțiile, situația seamănă cu ce a fost în Anglia”

Alin Buzărin consideră că Farul trebuie să câștige cu FCSB pentru a demonstra că merită să fie campioană. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a făcut comparație între lupta la titlu din SuperLiga și cea din Premier League.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrei să iei campionatul cu Farul câștigi meciul cu FCSB în condițiile date. Fără Alibec. La noi situația seamănă puțin, nu până la identitate și păstrând proporțiile, cu ce a fost în Anglia. Farul e Arsenal care a condus tot campionatul și la sfârșit City a reușit să-i depășească, dar meciul lor direct a fost cu cinci, șase etape înainte de final, iar meciul lor direct a dat definiția cine e echipa mai bună”, a spus Alin Buzărin.

„La noi încă nu s-a văzut pentru că într-adevăr Hagi a spus că: ‘Ați dat numai ultimul meci, 2-1, din play-off ‘. În total sunt două victorii Farul, o victorie FCSB, și dacă am făcut eu bine socoteala e 7-5 pentru Farul la goluri. Rezultatele relativ recente definesc raportul de forțe. Din momentul ce Farul a bătut de două ori și FCSB o dată înseamnă că a fost echilibrat. Fiecare dinte meciuri are istoria lor. În 3-2 de la București, era 2-1 în 90+3 pentru FCSB, s-a terminat 2-3”, a încheiat analiza Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT