Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Noi dezvăluiri din vestiarul naționalei României: Ionuț Radu strică atmosfera! ”A creat tensiuni”. Video

Prezent în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș a dezvăluit faptul că au existat probleme în vestiarul naționalei României cu Ionuț Radu.
19.11.2022 | 16:48
Exclusiv Noi dezvaluiri din vestiarul nationalei Romaniei Ionut Radu strica atmosfera A creat tensiuni Video
Prezent în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș a dezvăluit faptul că au existat probleme în vestiarul naționalei României cu Ionuț Radu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Portarul împrumutat de Inter Milano la Cremonese până la finalul sezonului este accidentat și nu a fost chemat de selecționerul Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova.

Ionuț Radu, probleme în vestiarul naționalei României

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul fundaș Florin Gardoș a vorbit despre problemele pe care Ionuț Radu le-a creat de-alungul timpului în vestiarul naționalei României.

ADVERTISEMENT

”La Ionuț Radu este o discuție mai amplă. Am auzit că are probleme de atitudine în vestiar. A fost o problemă în momentul în care cei de la U21 au făcut pasul la echipa mare, au existat discuții între jucători pe tema asta cu conflictul generațiilor.

Nu au fost chestii majore, pe organizare, cine stă pe locul respectiv în avion și prostii de-astea. Nu știu dacă a fost în fruntea nemulțumiților, dar știu că a fost o problemă în general cu cele două generații. Și ăsta cred că este unul dintre motivele pentru care am suferit în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă peste limitele bunului simț, atât am auzit că au fost niște discuții. Nu Radu, în general cei care au venit, acum n-am auzit specific un jucător sau altul. Da, știu de Radu, dar nu voiam să zic de el. Nu-mi place să dau nume, este portarul echipei naționale”, a declarat Gardoș.

VEZI VIDEO MAI JOS

Radu a debutat la 25 de ani pentru națională

După ce o perioadă a fost rezerva lui Florin Niță la echipa națională a României, Ionuț Radu a profitat de faptul că acesta nu mai prinde lotul la Slavia Praga, și a debutat sub ”tricolor” la meciul cu Finlanda din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Ionuţ Radu nu a fost cel visat. În minutul 11 a fost învins de şutul puternic al lui Pukki, din poziţie centrală. A fost o gafă în lanţ a apărării lui Edi Iordănescu, însă nu i se poate imputa golul portarului.

Chiar dacă a fost la debut, portarul în vârstă de 25 de ani a fost cel mai experimentat jucător de la naţionala României în acel meci. El a bifat 14 selecţii în naţionala de tineret, pe care a condus-o din postura de căpitan la Campionatul European din 2019.

ADVERTISEMENT

De altfel, selecționerul Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că Ionuț Radu este alegerea sa pentru postul de portar la echipa națională atât timp cât va fi titular la club, în ciuda faptului că au existat voci care cereau ca Horațiu Moldovan sau Ștefan Târnovanu să apară în primul ”11”.

ADVERTISEMENT