Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Hau-hau, bau-bau. Promit că filmez în seara asta și vă trimit!”. Urmează un alt clip viral de la Daniel Borugă, special pentru Fanatik Superliga. Video

Daniel Borugă este pregătit să facă din nou show. Antrenorul de la Ohod Al Medina are meci în această seară și promite un alt clip viral.
07.04.2023 | 18:27
Exclusiv Hauhau baubau Promit ca filmez in seara asta si va trimit Urmeaza un alt clip viral de la Daniel Boruga special pentru Fanatik Superliga Video
Exclusiv. „Promit că filmez în seara asta și vă trimit!”. Urmează un alt clip viral de la Daniel Borugă, special pentru Fanatik Superliga. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a avut parte de un invitat surpriză. Prin video call a intervenit Danie Borugă, antrenorul echipei de tineret de la Ohod Al Medina, cel care a devenit viral după ce a fost filmat dând indicații în vestiar.

Daniel Borugă, gata de un nou show viral! Promisiunea făcută la Fanatik SuperLiga

Daniel Borugă a devenit cunoscut în toată lumea și în special în România după ce intrat în vestiarul echipei de tinert care joacă în liga a doua din Arabia Saudită la finalul unui meci și a început să le țină un discurs pasional în limba „rom-gleză”.  Tehnicianul promite să facă show și la următorul meci.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc din suflet pentru tot, vă mulțumesc că din nimic am ajuns și în fotbalul mare. Am oprit Liga 1, play-off-ul Ligii 1, play-out-ul. Domnul Horia, aș intra în jocul dumneavoastră, dar nu mai e intensitatea din vestiar și nu o să iasă. Pression, no pression. No greșeală, hau-hau, bau-bau.

În seara asta zbor la Riad, joc cu Al Khaleej, undeva lângă Daman și vă promit că o să filmez și o să vă trimit cu bau-bau. Și o să vă explic după aceea ce înseamnă și bau-bau și hau-hau prin exercițiu și în ce zonă îl fac și despre ce e vorba și multe altele.

ADVERTISEMENT

Acum m-am încălzit un pic cu dumneavoastră, mă vede o țară întreagă”, a transmis Daniel Borugă, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Declarație genială: „Pentru mine, banii sunt maculatură!”

Showul a continuat însă din timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Tehnicianul echipei secunde a lui Ohod Al Medina a dat câteva „bombe” de-a dreptul savuroase. Antrenorul susține că nu lucrează pentru bani și că din punct de vedere financiar o duce extrem de bine. Pentru el „banii sunt maculatură”!

ADVERTISEMENT

„Îi pot număra foarte bine, asta este important. Într-adevăr, îmi ia undeva între trei și patru minute să pot număra banii pe care îi câștig aici. Sunt și întârzieri la salarii ca și în România, stați liniștiți că nu e totul perfect. Staff-ul lui Al Nassr are undeva la 15.000 de dolari pe lună.

V-aș spune suma, dar știu că la noi în țară salariile sunt foarte mici și nu are rost să spun această sumă. S-a spus undeva între 3000 și 5000 de dolari. Nu aș fi plecat de acasă în business-ul pe care l-am creat de când îl am. Banii ăștia de primăvara până toamna, să nu fiu rău, îi fac pe lună.

ADVERTISEMENT

Și vă mai spun ceva, nu am venit pentru bani în această țară. Am venit pentru experiență, pentru că mi s-a dat ocazia. De când am luat licențele am avut în cap chestia asta că voi pleca. Mă gândeam în Golf.

Nu m-a sunat nimeni din România, nu știu dacă au bani să mă plătească. Am fost în Liga 4 la Adjud și acolo pe banii mei. Banii pentru mine sunt maculatură, nu pun preț pe bani”, a explicat Daniel Boruga la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Ia aminte! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT