Fotbal intern

Familia insistă ca Gigi Becali să renunțe definitiv la FCSB în situația actuală de criză. Patronul are deja un plan. EXCLUSIV

21.03.2020 | 13:40
Familia insista ca Gigi Becali sa renunte definitiv la FCSB in situatia actuala de criza Patronul are deja un plan EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

O adevărată bombă s-ar putea produce în fotbalul românesc în perioada imediat următoare. Iar aceasta nu se referă la criza provocată de pandemia de coronavirus, ci la efectele pe care le poate avea situația critică asupra vicecampioanei FCSB.

FANATIK a aflat că familia lui Gigi Becali insistă foarte mult în ultimele săptămâni ca acesta să renunțe definitiv la FCSB. Adică pur și simplu să nu mai aibă nicio treabă cu fotbalul!

ADVERTISEMENT

Familia insistă ca Gigi Becali să renunțe definitiv la FCSB în cea mai scurtă perioadă

Viitorul roș-albaștrilor este în ceață în ultima vreme. Sunt informații că patronul Gigi Becali este presat tot mai mult de către familie să cedeze hățurile de la echipă!

Șeful de la FCSB nu a luat încă nicio decizie clară în acest sens, dar ultimele sale declarații alimentează suspiciunile tot mai evidente că FCSB ar putea rămâne fără Becali în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Iar retragerea lui Gigi Becali, dacă va fi să se producă, nu va fi doar o ieșire din scenă cum s-a mai întâmplat, adică să renunțe doar în actele clubului, va fi pur și simplu o plecare definitivă de la FCSB și din fotbal!

Gigi Becali a anunțat falimentul FCSB dacă echipa nu va mai juca în cupele europene!

Ultima ieșire publică a lui Gigi Becali lasă deschisă ușa plecării de la FCSB. Patronul „a îmbrăcat” declarația în contextul unei absențe a echipei din cupele europene, fără să vorbească nimic despre rugămințile familiei de a părăsi fotbalul.

ADVERTISEMENT

Dacă se va continua în Italia și Spania, o lună, două, trei, la revedere cu fotbalul. O să fie nevoie de publicitate, de mult mai mulți bani. Criza va fi la noi, la ăștia mici.

Nu am nevoie de campionat dacă nu jucăm cupe europene. La toamnă, eu vă spun vouă că FCSB … la revedere. Eu nu dau banii mei să îi arunc în foc.

ADVERTISEMENT

Doar dacă FRF ia o decizie să putem reduce la jumătate contractele. Altfel nu ai cum să reziști. Pierzi 5 milioane de euro pe an. Eu nu sunt dispus să pierd bani”, a fost declarația avertisment a lui Gigi Becali oferită în direct la ProX.

Cum vrea să-și recupere Gigi Becali investiția în perlele sale: „Mut 3-4 jucători la altă echipă și FCSB la revedere! Salvez ce mai pot salva!”

Patronul celor de la FCSB a lăsat să se întrevadă și o parte din planul pe care l-ar pune în aplicare dacă se decide să renunțe la FCSB. Gigi Becali nu vrea să piardă eventualele milioane pe care le-ar lua pe unii dintre jucători.

În acest sens, latifundiarul a anunțat că e posibil să ia cei mai valoroși jucători ai săi, perlele cu care voia să dea lovitura înainte de criză, și să-i ducă la alte echipe. Printre aceștia, Man, Moruțan, Coman.

„Iau trei-patru jucători, Man, Coman, Moruțan, Oaidă, Panțîru. Îi transfer la un alt club, fac o asociere și FCSB la revedere. Să fiți sănătoși. Faliment. Salvez ce mai pot salva!

Dacă o să continue cupele europene, atunci nu cred că e vreo problemă. Dar dacă nu joc Champions League sau Europa League, atunci eu nu dau bani să se distreze lumea! Eu banii mei nu-i arunc!”, a anunțat Gigi Becali.

Patronul FCSB dorea să-și cheme iar jucătorii la baza de la Berceni, dar a renunțat în ultima clipă

Elevii lui Bogdan Vintilă au stat ca pe ace de când FRF a suspendat campionatul. FCSB a fost singura echipă care s-a antrenat încă trei zile după anunțul federal, apoi roș-albaștrii au intrat în vacanță.

Chiar și după ce UEFA a amânat campionatul european și meciurile de baraj sau din cupele europene, iar FRF și LPF au preconizat reluarea Ligii 1 cel mai devreme pe 16 mai, Gigi Becali dorea antrenamente!

Gigi a făcut împreună cu staff-ul lui Bogdan Vintilă două grupuri de câte 10 jucători, care urmau să se prezinte de luni, 23 martie, la baza de la Berceni pentru antrenamente fizice. A renunțat în ultimul moment, după ce a primit informații că e foarte posibil ca Guvernul să adopte o măsură prin care să se interzică părăsirea propriilor locuințe.

  • 2003 este anul în care Gigi Becali a preluat Steaua București, pe care a transformat-o ulterior în FCSB
  • 2015 este anul în care Gigi Becali a pierdut marca FC Steaua. Din 2017 echipa se numește FCSB
ADVERTISEMENT