Sport

Mihai Rotaru: „Mirel Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova! Trebuie să luăm totul de la zero”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Mirel Rădoi după ce antrenorul a anunțat că își dă demisia de pe banca tehnică a Universității Craiova.
07.12.2022 | 22:59
Mihai Rotaru Mirel Radoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova Trebuie sa luam totul de la zero
Mihai Rotaru îi dă replica lui Mirel Rădoi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor consideră că Mirel Rădoi a fost nociv pentru echipa sa și a explicat cum s-au derulat evenimentele în cadrul clubului.

Mihai Rotaru îi dă replica lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Mirel Rădoi, care a anunțat că își dă demisia de la Universitatea Craiova, deși patronul oltenilor spune că nu a primit niciun telefon din partea antrenorului:

ADVERTISEMENT

„Nu m-a sunat până acum nimeni din staff că vrea să-și dea demisia. Am citit ce s-a spus. De vreo șapte etape mister spune că are bani și că nu stă la echipă pentru nimic și că vrea să plece.

M-au deranjat declarațiile, nu îmi place să ne spălăm rufele în public. Din punct de vedere al politicii clubului nu e acceptat să ne expunem în media.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost nociv pentru Craiova. S-o luăm de la zero, tot ce s-a încercat să facem cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră acum”.

„După meciul cu Rapid, a exclus patru jucători, inclusiv pe Markovic, care avea a doua zi botezul copilului. Eu am refuzat să merg la botezul lui tocmai pentru că nu am vrut să se creadă că țin partea unui jucător.

ADVERTISEMENT

A venit Laszlo Balint, a cerut jucători, am adus, a venit domnul Rădoi, a cerut jucători i-am adus, noi nu aveam cum să vorbim acum despre alți jucători. 

Eu am avut o discuție cu Mirel acum zece zile. I-am spus că vreau două lucruri de la el: că dacă are o decizie de luat, să îmi spună pentru a vedea cum exploatăm la maximum o astfel de decizie și să nu mai discutăm în public problemele. A zis că e de acord”, a mai spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E dificil să vorbești cu cineva care spune mereu că pleacă!”

„După meciul cu FC U a început din nou că nu stă pentru bani, că pleacă. E dificil să vorbești cu cineva care spune în permanență că pleacă! 

Eu i-am reproșat mereu lui Sorin, i-am spus că nu e analist, că nu ne spălăm rufele în public, chiar și atunci când ataca FRF-ul.

Nu puteam să țin supărare pe el, pentru că e Sorin Cârțu. Noi ca imagine suntem cel mai jos de după 2013, din cauza acestor declarații. Sunt dat peste cap pentru că trebuie să iau decizii, să am soluții.

Antrenorul nu te sună, el spune că nu a avut o problemă cu mine. A avut tot sprijinul din lume. Dacă motivul e că a spus după meciul cu FC U că i-a felicitat pe adversari că au fost mai buni mi s-ar părea pueril”, a continuat Mihai Rotaru.

„Mi se pare pueril să te superi pe asta, nu cred că Sorin Cârțu a declarat cu răutate asta. Eu aș fi declarat în locul lui Sorin Cârțu că am fi meritat mai mult, dar asta nu înseamnă că te superi pe asta, mi se pare prea puțin. Nu cred că poți să îl acuzi pe Sorin Cârțu că a felicitat adversarii. 

Mirel Rădoi lasă impresia că Universitatea Craiova nu merită să fie antrenată de dânsul, dar poate că e invers. După meciul cu Petrolul a venit să îmi spună să întrerupă contractul.

Mi-a spus că din cauza transferurilor, dar i-am spus că nu suntem în perioada de transferuri. A zis ok. Altă problemă. Marcel Popescu i-a trimis jucători să se uite la ei. Ce era să fac? Să nu-i spun să îi trimită jucători să se uite?”, a mai spus patronul oltenilor.

Întrebat dacă Laurențiu Reghecampf este o opțiune pentru banca tehnică a Craiovei, Mihai Rotaru nu a infirmat dezvăluirea exclusivă FANATIK, conform căreia „Reghe” este prima variantă la care s-a gândit conducerea oltenilor.

„Am un plan pentru mâine, eu nu am o comunicare cu Mirel acum. Trebuie să preia echipa un secund. Va fi o etapă de două meciuri cu un antrenor secund. Știu care sunt pașii pe care vreau să îi fac.

Nu știu dacă vom reuși. Nu pot să discut despre Reghecampf, despre un antrenor care este sub contract. Toți din top 3 sunt sub contract!”, a mai spus patronul oltenilor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT