Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sepsi, propunere pentru FRF după scandalul de xenofobie de la meciul cu FCU Craiova. Ce se întâmplă cu rezultatul final: “Noi suntem de acord”. Video exclusiv

Attila Hadnagy, directorul executiv de la Sepsi, susţine că ar fi de acord ca meciul cu FC U Craiova să se rejoace, după ce a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe.
30.01.2023 | 12:16
Sepsi propunere pentru FRF dupa scandalul de xenofobie de la meciul cu FCU Craiova Ce se intampla cu rezultatul final Noi suntem de acord Video exclusiv
Meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si U Craiova 1948, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, duminica 29 ianuarie 2023. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC U Craiova a fost întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspete. “Centralul” Andrei Chivulete a pus capăt meciului după ce, anterior, a întrerupt partida pentru 10 minute.

Oficialii lui Sepsi sunt de acord ca meciul cu FC U Craiova să se rejoace: “Niciun meci de fotbal nu trebuie să se termine aşa”

Directorul executiv al celor de la Sepsi, Attila Hadnagy, a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar fi de acord ca meciul cu FC U Craiova să se rejoace şi toată conducerea echipei covăsnene ar fi de acord cu acest lucru:

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am gândit la acest lucru, dar orice sport trebuie să se termine pe teren. Niciun meci de fotbal nu trebuie să se termine aşa cum s-a încheiat cel de ieri. Cred că, dacă vorbesc cu toată lumea din conducerea clubului, ar fi de acord să se rejoace meciul.

Este o mare prostie că noi suntem de vină. Am văzut declarațiile domnului Pușcaș, ar trebui să îi dăm un profesor de limba maghiară, să învețe. Nu a fost nicio scandare din partea noastră.

ADVERTISEMENT

“Cei care spun alte lucruri nu sunt suporteri, sunt oameni care vin la stadion doar pentru scandal”

Iar când au strigat suporterii lor “România”, toată lumea a aplaudat. Ultrașii și oamenii care nu au fost niciodată la noi, la Sf. Gheorghe, vorbesc prostii. Nu știu ce se întâmplă.

Și în deplasări suporterii noștri se comportă exemplar, dar și în meciurile de pe teren propriu. Cei care spun alte lucruri nu sunt suporteri, sunt oameni care vin la stadion doar pentru scandal, a spus Hadnagy la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

“La ce au făcut înainte de meci, nu trebuia să îi lasă jandarmeria”

Atilla Hadnagy a declarat că jandarmeria nu putea să interzică accesul fanilor pe stadion, în ciuda faptului că au făcut prăpăd pe străzile din Sfântu Gheorghe înaintea meciului:

“Noi nu putem să ne băgăm peste jandarmerie. Dar este și discriminare. Nu poți să nu lași oamenii să intre pe stadion. Nu există în regulament faptul că nu poți să lași suporterii să intre pe stadion. Trebuie să îi lași și doar dacă fac scandal, atunci să îi dai afară.

ADVERTISEMENT

La ce au făcut înainte de meci, nu trebuia să îi lasă jandarmeria. Dacă pe stadion doar au strigat împotriva Ungariei, ei nu puteau să fie scoși doar dacă rupeau scaunele sau făceau scandal. Mi se pare ceva anormal.

Regulamentul ar trebui să fie ca în Anglia. Există camere și se poate vedea foarte clar cine înjură și cine face scandal. Astfel, poate fi scos afară din stadion și nu este lăsat niciodată să mai intre”, a spus oficialul covăsnean la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT