Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 19 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol alături de invitați de top înainte de U Cluj – FCSB

Fanatik SuperLiga, luni, 19 februarie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Mihai Stoichiță, Vivi Răchită, Robert Niță, Sorin Cârțu și Daniel Șendre.
18.02.2024 | 19:05
Fanatik SuperLiga luni 19 februarie ora 1030 Cristi Coste spectacol alaturi de invitati de top inainte de U Cluj  FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 19 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol garantat alături de invitați de top. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție spectaculoasă, luni, 19 februarie, ora 10:30. Emisiunea moderată de Cristi Coste va putea fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. „Să facem show” cu reacții, comentarii și analize după derby-urile rundei cu numărul 26 din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, luni, 19 februarie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol garantat alături de invitați de top

Rapid este în formă maximă înainte de intrarea în play-off. Giuleștenii au câștigat toate cele 5 partide din acest an și s-au apropiat de liderul FCSB. Echipa lui Gigi Becali, măcinată de absențe, dă piept cu U Cluj în meciul care închide runda cu numărul 26 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

De asemenea, CFR Cluj a câștigat clar pe terenul lui FC U Craiova și rămâne în cursa pentru titlu. Tensiunea atinge cote maxime pe măsură ce etapele se scurg. Cristi Coste vă așteaptă, luni, 19 februarie, ora 10:30, pe FANATIK.RO cu o ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Vor fi analizate în detaliu toate meciurile rundei din SuperLiga. Universitatea Craiova vrea să spargă gheața la Botoșani, în timp ce Dinamo primește vizita Oțelului pe „Arcul de Triumf”. Sepsi și Farul luptă direct pentru un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Cristi Coste va face spectacol alături invitații deja consacrați Mihai Stoichiță, Vivi Răchită, Robert Niță și Daniel Șendre. De asemenea, Sorin Cârțu, direct din Bănie, va spune lucrurilor pe nume după un nou meci al Universității Craiova.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, luni, 19 februarie, ora 10:30!

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT