Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 26 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după FCSB – FC Botoșani și scandalul de la Rapid

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, luni, 26 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de calibru după meciurile din etapa a 27-a.
25.02.2024 | 20:53
Fanatik SuperLiga luni 26 februarie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol cu invitati de top dupa FCSB  FC Botosani si scandalul de la Rapid
Fanatik SuperLiga, luni, 26 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top după FCSB - FC Botoșani și scandalul de la Rapid
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție incendiară, luni, 26 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită la un spectacol garantat, cu analize pertinente, comentarii precise și reacții pe măsură după partidele din ultima rundă. Emisiunea de top poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 26 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, show garantat cu invitați de calibru

FANATIK SUPERLIGA vă ține la curent cu cele mai tari informații și reacții după meciurile incendiare din SuperLiga. Runda cu numărul 27 a programat multe partide interesante, cu o multitudine de faze controversate. Și cu un scandal incredibil după ce Borza și Albu au petrecut în club, la Iași, după eșecul 1-3 cu Poli.

ADVERTISEMENT

Presiunea devine din ce în ce mai mare pe măsură ce etapele se scurg, iar Rapid a pierdut neașteptat pe terenul lui Poli Iași. Acest eșec l-a făcut pe acționarul majoritar Dan Șucu să dea verdictul în ceea ce privește lupta la titlu.

Etapa este închisă de duelul Universitatea Craiova – FC Voluntari. Ambele formații au mare nevoie de puncte. Oltenii pentru calificarea în play-off, iar ilfovenii în lupta pentru salvarea de la retrogradare. O mulțime de evenimente pe care Horia Ivanovici și invitații săi de top le vor analiza în detaliu.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, “Cobra” Adi Ilie, Vivi Răchită, Robert Niță și Giani Kiriță, invitații de top de la FANATIK SUPERLIGA vor spune lucrurilor pe nume. Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor oferi reacții extrem de interesante.

Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și ale invitaților Andrei Vochin, Adi Ilie, Vivi Răchită, Robert Niță și Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, luni, 26 februarie, ora 10:30! Cea mai tare emisiune din sport

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct și în exclusivitate, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească va putea fi urmărită în premieră în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Sponsorul principal al emisiunii FANATIK SUPERLIGA este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fiecare emisiune de FANATIK SUPERLIGA promite spectacol cu exclusivități marca FANATIK. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

ADVERTISEMENT