Sport

Dan Șucu a renunțat la titlu după Poli Iași – Rapid 3-1: ”Suntem încă prea puțini”

Deși a spus în mai multe rânduri că vrea să câștige titlul încă din acest sezon, Dan Șucu a explicat după eșecul din meciul Poli Iași - Rapid 3-1 de ce nu este posibil acest lucru.
25.02.2024 | 10:37
Dan Sucu a renuntat la titlu dupa Poli Iasi  Rapid 31 Suntem inca prea putini
Deși a spus în mai multe rânduri că vrea să câștige titlul încă din acest sezon, Dan Șucu a explicat după eșecul din meciul Poli Iași - Rapid 3-1 de ce nu este posibil acest lucru. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au condus cu 1-0 în Copou, dar s-au văzut egalați imediat și apoi au mai primit 2 goluri în finalul jocului. Este prima înfrângere a trupei lui Cristiano Bergodi în 2024, care a coborât pe locul 3 în clasament.

Eșecul de la Poli Iași – Rapid 3-1 l-a făcut pe Dan Șucu să nu se mai gândească la titlu

Acționarul majoritar al ”vișiniilor”, Dan Șucu, a fost prezent în tribunele stadionului ”Emil Alexandrescu”, iar la finalul partidei Poli Iași – Rapid 3-1, din etapa a 27-a din SuperLiga, a recunoscut că nu se mai poate pune problema câștigării titlului.

ADVERTISEMENT

”N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici”, a declarat Șucu la plecarea de la arena din Iași, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Săpunaru, gafă uriașă la Iași

La finalul meciului, jucătorii și antrenorul Cristiano Bergodi au mers să-i salute pe cei 500 de suporteri rapidiști veniți de la București, însă s-au lovit de o reacție dură. Galeria giuleștenilor i-a gonit pe jucători și a scandat: ”Rușine să vă fie!”

Unii dintre fanii Rapidului consideră că fundașul Cristi Săpunaru, care urmează să împlinească 40 de ani, e depășit de situație după ce a greșit grav la golul de 1-1 marcat de Poli Iași și l-au criticat vehement în mediul online.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Cristi Săpunaru a comis o gafă cum rar vezi pe terenul de fotbal. În minutul 55 a dat pe lângă minge și ieșenii au reușit să egaleze, iar din acel moment moldovenii au revenit spectaculos în joc.

După meci jucătorul giuleștenilor și-a asumat eroarea: ”Meciul ăsta l-am pierdut eu nu echipa. A venit mingea din nocturnă și de acolo i-am băgat în meci. Până atunci era o singură echipă pe teren. Se întâmplă, mergem mai departe. Vedem ce va fi meciul următor cu UTA și asta e.

ADVERTISEMENT

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu făceam acea gafă nu-i băgam în meci. Nu aveau nicio ocazie, doar șuturi din afara careului. Am pierdut un punct jumătate, atât. O să îl recuperăm. Urmează meciul cu UTA. Trebuie să spălăm rușinea din meciul ăsta și să ne menținem pe locul 2”.

ADVERTISEMENT