Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 7 august, 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – CFR Cluj 1-0

FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici va avea o nouă ediție luni, 7 august, de la ora 10:30. Invitații emisiunii vor fi Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Sorin Cârțu.
06.08.2023 | 13:04
Fanatik SuperLiga luni 7 august 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCSB  CFR Cluj 10
FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici va avea o nouă ediție luni, 7 august, de la ora 10:30. Invitații emisiunii vor fi Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Sorin Cârțu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția de luni, 7 august, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, care va începe ca de fiecare dată la ora 10:30, va dezbate marele derby FCSB – CFR Cluj, care a însemnat revenirea ”roș-albaștrilor” în Ghencea după o pauză de mai bine de opt ani.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 7 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită și Sorin Cârțu

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va suscita cele mai ample discuții la ediția de luni, 7 august, ora 10:30, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Aşadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata să aflați de la moderatorul Horia Ivanovici și de la invitații săi cele mai noi și mai tari informații.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” sunt într-o formă de invidiat, reușind trei victorii în startul noului sezon de SuperLiga și o calificare, chiar dacă venită cu emoții, în Conference League. În schimb, CFR Cluj, chiar dacă a surprins plăcut cu jocul arătat în era Mandorlini, vine după remiza cu Universitatea Craiova și eliminarea dramatică din cupele europene.

Moderatorul Horia Ivanovici îi va avea ca invitați în platou pe Adi Ilie, cel despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că va da lovitura de începere la FCSB – CFR Cluj, Bănel Nicoliță, Vivi Răchită, iar Sorin Cârțu va face o analiză prin Skype de la Craiova a victoriei la limită pe care Universitatea a obținut-o cu FC Hermannstadt. Însă nu vor lipsi nici intervențiile în direct și alți invitați surpriză din lumea fotbalului autohton.

ADVERTISEMENT

Toate știrile momentului și evenimentele importante vor fi întoarse pe toate părțile într-o emisiune incendiară, așa cum FANATIK SUPERLIGA a obișnuit de fiecare dată: ”Să facem show!”

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță sezonul și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul www.fanatik.ro. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Official și Fanatik.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități fierbinți, toate servite calde la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT

Alături de inegalabilul Horia Ivanovici, din studioul FANATIK Superliga nu vor lipsi nume grele ale fotbalului românesc cum ar fi Adrian Ilie, Sorin Cârțu, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță, Dănuț Lupu, Vivi Răchită sau Giani Kiriță. Acestora li se vor alătura directorul FRF, Mihai Stoichiță, dar și jurnaliștii Andrei Vochin, Daniel Șendre, Alin Buzărin și Cristi Coste. O emisiune ce nu trebuie ratată!

ADVERTISEMENT