Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Neluțu Varga pentru jucători după U Craiova – CFR Cluj 2-0. Ce transfer forțează campioana înainte de meciul cu Lazio. Video exclusiv

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a fost extrem de supărat după înfrângerea de pe „Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova. Ce jucător mai poate pleca din Gruia.
13.02.2023 | 14:50
Mesajul lui Nelutu Varga pentru jucatori dupa U Craiova  CFR Cluj 20 Ce transfer forteaza campioana inainte de meciul cu Lazio Video exclusiv
CFR Cluj a ajuns la 8 eșecuri în 25 de meciuri în SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în acest sezon din SuperLiga, iar asta nu i-a picat deloc bine lui Neluțu Varga, așa cum a dezvăluit Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Neluțu Varga a digerat cu greu înfrângerea clară în fața Universității Craiova: „Suntem supărați”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după al doilea eșec la rând al ardelenilor: „Noi toți suntem supărați. E dezamăgit, n-ai cum să nu fi. E un cumul de sentimente pe care îl ai și nu se poate unul fără celălalt. Dacă ești supărat, înseamnă că ești și dezamăgit. Cum suntem și noi de altfel”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

Neluțu Varga a avut un mesaj clar pentru jucătorii săi: „În continuare este alături de echipă, pentru că jucătorii au demonstrat că numele nu joacă. Faptul că ești campion, faptul că ți se asigură cele mai bune condiții de pregătire, faptul că ai contracte la un nivel ridicat în contextul fotbalului românesc, nu este suficient”.

După cinci titluri consecutive, Cristi Balaj e convins că echipa se poate redresa și să câștige din nou campionatul: „Trebuie să ai sacrificiu și ei sunt conștienți de acest lucru. Au experiență și sunt convins că într-un final, așa cum am spus și în sezonul precedent, realizează că nu pot să obțină rezultate decât prin sacrificiu și muncă”.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător care mai poate pleca de la CFR Cluj în această iarnă

Din păcate pentru ardeleni, transferul lui Otele de la UTA a căzut, deși părea că jucătorul va ajunge în cele din urmă în Gruia: „În principal lucrurile sunt închise. Am încercat să-l aducem pe Otele, dar nu s-a reușit. Nu cred că mai pleacă nimeni”, a mai dezvăluit oficialul lui CFR Cluj.

Perioada de mercato se închide pe data de 13 februarie, iar singurul fotbalist care o mai poate părăsi pe campioana României este fundașul stânga din Croația: „Avem Brucic, care s-ar putea să fie o variantă în situația în care își găsește sau se ajunge la o finalitate. În rest, nu prea mai avem… Nu au când să mai plece”.

ADVERTISEMENT

Karlo Brucic a venit liber de contract de la FC Koper din Slovenia și are patru meciuri la naționala Croației U21. La CFR Cluj a jucat în acest sezon doar cinci meciuri, dintre care două în Cupa României, fiind evaluat la 400.000 de euro.

CFR Cluj a ajuns la opt eșecuri în acest sezon din SuperLiga, iar campioana en-titre e pe locul doi, cu două puncte mai puțin decât Universitatea Craiova. În urma victoriei cu Voluntariul, FCSB a urcat pe locul trei și s-a apropiat la doar trei puncte de ardeleni.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT