Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol după România – Columbia. Nicolae Dică și Adrian Mutu, invitați speciali

Fanatik Superliga revine cu o ediție de top, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici promite spectacol după România - Columbia.
26.03.2024 | 18:00
Fanatik SuperLiga miercuri 27 martie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol dupa Romania  Columbia Nicolae Dica si Adrian Mutu invitati speciali
Fanatik SuperLiga, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol după România - Columbia. Nicolae Dică și Adrian Mutu, invitați de top. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă spectacolul fotbalistic, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după România – Columbia, amicalul de lux de pe Civitas Metropolitano.

Fanatik SuperLiga, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol după România – Columbia

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită pe FANATIK.RO și la TV pe Prima Sport 1. Toată atenția este îndreptată în această perioadă spre echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” au remizat în primul amical al acțiunii, scor 1-1 cu Irlanda de Nord pe Arena Națională. Al doilea și ultimul test de pregătire din luna martie este duelul contra Columbiei, marți, 26 martie, ora 21:30. Meciul are loc pe stadionul celor de la Atletico Madrid.

Cele mai tari analize, comentarii și reacții după România – Columbia vor putea fi urmărite în direct la FANATIK SUPERLIGA, miercuri, 27 martie, începând cu ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici vă așteaptă cu o ediție specială dedicată „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK, dar și dezbaterile incendiare despre subiectele momentului din tot ce înseamnă sportul românesc. Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Florin Gardoș, Adrian Ilie, Andrei Vochin și Florentin Petre.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari informații din sportul românesc. Emisiunea promite spectacol ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, miercuri, 27 martie, ora 10:30. Nicolae Dică și Adrian Mutu, invitați de top

Ediția de miercuri, 27 martie, vine la pachet cu o surpriză de proporții. Nicolae Dică și Adrian Mutu intră în direct pentru a vorbi despre situația de la naționala României. Totodată, discuția va fi îndreptată către SuperLiga. Meciurile tari din campionatul României revin la finalul săptămânii.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici. De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1 cu Horia Ivanovici la pupitru.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc, așa cum s-a întâmplat miercuri, 27 martie. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT